Cum a fost evenimentul de lansare a colecției "The Modern Man" din Cluj

După aproape 5 ani de prezență în Cluj,  Tudor Tailor a inaugurat miercuri, 29 Noiembrie, o noua zonă a showroom-ului din cadrul hotelului Ramada. Pentru că ne dorim sa le oferim cea mai bună experiență celor care pășesc în showroomurile noastre, noul loc include o zonă privată pentru întâlnirile cu clienții Made to Measure, precum si un atelier de croitorie in-house.

Totodata, am lansat o nouă colecție de costume, cămăși și outerwear, sub numele The Modern Man. A fost o seară plină de surprize pentru clienții din Cluj - află în rândurile următoare cum s-a desfășurat evenimentul și care au fost momentele de highlight ale serii! 

Avem deja peste cinci ani de când suntem pe piața din Cluj, așa că am decis că este momentul să oferim o experiență inedită fiecărui client care ne calcă pragul showroomului din cadrul hotelului Ramada.

Acum vă așteptăm în zona privată unde fiecare client poate discuta cu consilierul său vestimentar și poate aștepta modificările de croitorie minone, care se vor realiza in noul atelierul in-house, la o cafea sau explorând noi țesături și obiecte vestimentare pentru o viitoare comandă. 

Participanții la eveniment au fost primii care au văzut noua colecție - The Modern Man.

eveniment lansare

Despre colecția The Modern Man

Croită special pentru domnii dinamici, cu preocupări contemporane diverse, colecția The Modern Man vine în întâmpinarea nevoilor acestora. Indiferent de stilul vestimentar adoptat, piesele din noua colecție pot fi asortate cu ușurință în diferite outfituri.

Ca de obicei, și pentru această colecție folosim tesaturi de cea mai bună calitate, tesaturi care provin de la producatorii de top din intreaga lume, printre care: Scabal, Dormeuil, Loro Piana si Holland&Sherry.

Găsiți o gamă diversă de țesături: lână, amestecuri de lână și cașmir sau mohair, iar croiala clasica și culorile accent sunt cele care oferă dinamism, eleganță și rafinament.

Din punct de vedere cromatic, colecția The Modern Men este compusă din tonuri clasice de bleumarin, gri, maro și nuanțele somptuoase de verde, burgundy și violet. Astfel, orice domn va găsi modelul potrivit pentru a-și exprima personalitatea prin vestimentație.

Colectia THE MODERN MAN - Costum GARRY

   Colectia THE MODERN MAN - Costum ESTEBAN

Colectia THE MODERN MAN - Costum DURRIL BURGUNDY

Noile produse Tudor Tailor

Tot în cadrul acestui eveniment am lansat trench-ul sau rain coat-ul, obiect vestimentar ideal pentru sezonul ploios și jacheta smart casual, ambele putând fi realizate la comandă de aici înainte, în sistem made to measure. 

Completăm astfel gama de costume, sacouri, cămăși și pantofi care pot fi făcute pe comandă și ne bucurăm că reușim să oferim o garderobă elegantă completă.

RAIN-COAT  Tudor Tailor

Ce surprize au avut cei care ne-au trecut pragul?

Echipa de la Cluj condusă de Adrian Popan și echipa de la București reprezentată de Alin Copindeanu, CEO Tudor Tailor, Diana Bucur Marketing Manager și Vasile Miu, maistru croitor al Tudor Tailor au fost gazdele evenimentului.

Pe lângă noua colecție, seara a avut numeroase surprize: oaspeții au fost încântați cu un recital de saxofon și au degustat vinurile Alira alături de somelierul Puiu Crișan.

"Este întodeauna o plăcere să revenim în vizită la Cluj, oamenii de aici sunt calzi și primitori și ne bucurăm că îi putem ajuta să își construiască garderoba dorită.", a declarat Alin Copindeanu.

eveniment cu recital saxofon

      Invitatii s-au bucurat de un recital de saxofon

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.