De ce și cum susținem tinerii antreprenori din comunitatea Business Club (VIP)

 

Imaginea este foarte importantă în mediul de afaceri  - îți oferă o atitudine puternică, convingătoare și devine unul dintre factorii de succes ai unui business. Iar membrii comunității Business Club știu asta la fel de bine ca noi.

De aceea, vrem să fim alături de ei, următoarea generație de lideri, și să susținem imaginea comunității Business Club, o comunitate din care a făcut parte chiar și unul dintre co-fondatorii brandului Tudor Tailor.  Iată în continuare cum facem asta, și mai ales, de ce!

 

tudor tailor sustine tinerii antreprenori Alin Copindeanu, CEO și co-fondator Tudor Tailor alături de membrii Business Club

Membrii comunității Business Club au participat la o ședință foto în showroom-ul Tudor Tailor din calea Floreasca nr. 112, unde au avut parte de styling din partea consilierilor Tudor Tailor, folosind piese vestimentare (sacouri si costume) din ultima colecție “The Modern Man”, cât și din colecția pentru doamne.

Noile fotografii au fost realizate pentru profilele lor profesionale din social media și din mediul online, pentru a le oferi imaginea business pe care o merită în drumul lor antreprenorial.

 

„Este nevoie să ne implicăm în activitatea tinerilor și să îi susținem încă de acum, când sunt la început de drum.

Trebuie să dăm mai departe din know-how-ul și experiența noastră, să devenim mentori pentru membrii comunității și să îi ajutăm să crească în parcursul lor antreprenorial.”, povestește Alin Copindeanu, CEO și co-fondator Tudor Tailor.

"De 18 ani, Business Club creează lideri de business, atât antreprenori, cât și intraprenori, aceștia diferențiindu-se prin spiritul întreprinzător, autonomie și capacitate de inovare.

Prin activitățile pe care le întreprindem în cadrul comunității, vrem să participăm la dezvoltarea calitativă a mediului de business din România. Facem acest lucru prin dezvoltarea unei comunități sustenabile, stabilirea unor parteneriate cu principalele centre educaționale, cât și prin consolidarea relațiilor cu antreprenori și decidenți ai mediului de business.", continuă Alin.

membrii business club la o sedinta de styling tudor tailor

Andreea Purcaru, Manager al comunității Business Club: "Din perspectiva de manager, cea mai importantă componentă a acestei ecuații o reprezită comunitatea creată în jurul asociației.

Business Club-ul fiind cu și despre oamenii care l-au plasat în rândul organizațiilor studențești de elită.  Ne bucurăm că Tudor Tailor ne este alături și ne ajută să ne conturăm imaginea potrivită! 

Ne dorim să avem un mediu de business cât mai curat și mai dezvoltat în viitor, să avem o imagine care să ne reprezinte, să ne ajute în fiecare acțiune și să comunice pentru noi.”, ne spune managerul comunității Business Club.

membrii business club Membrii comunității Business Club în showroomul Tudor Tailor

Le urăm succes tinerilor din Business Club și din alte comunități care sprijină educația!

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.