A Style Journal by Tudor Personal Tailor

A Style Journal by Tudor Personal Tailor

 • Cununia civilă: Tot ce trebuie să știi dacă ești mirele

  Înainte de cununia religioasă, are loc cununia civilă - primul pas pentru a deveni oficial o familie. Nu la fel de fastuoasă, dar plină de emoții, această ceremonie are câteva reguli pentru ca totul să se desfășoare așa cum îți dorești.

  Dacă urmează să te căsătorești, află din rândurile următoare tot ce trebuie să știi, de la perioada potrivită pentru eveniment, unde poți oficia ceremonia, dar și cum să te îmbraci pentru a păstra amintirile vii și peste ani.

  Descoperă ce presupune cununia civilă pas cu pas!

  Continue reading

 • Descoperă showroomul Tudor Tailor și află cum decurge o sesiune de consultanță vestimentară și fitting

  Suntem Tudor. Personal Tailor și astăzi te invităm să facem împreună un tur prin showroom-ul nostru, pentru o experiență inedită de eleganță masculină.

  Este locul unde petrecem timp să ne cunoaștem, construim fiecare piesă vestimentară made to measure în cele mai mic detalii, dar mai ales este locul care reprezintă timpul tău de răsfăț ca bărbat, atunci când ești decis să-ți completezi garderoba.

  Continue reading

 • Faimoasele accesorii și aparate de bărbierit Edwin Jagger sunt în premieră la Tudor Tailor

  Faimoasele accesorii de bărbierit și grooming marca Edwin Jagger sunt acum la Tudor Personal Tailor. De la costum, pantofi, accesorii, până la parfum sau mașină, o imagine impecabilă nu este completă fără îngrijirea și aranjarea părului facial.

  Fie că ești unul din bărbații care acordă strict timpul necesar pentru un bărbierit, sau preferi o întreagă experiență, un ritual de bărbierit luxos, cu toate tabieturile, Tudor Personal Tailor îți oferă acum posibilitatea să te bucuri de acest aspect al îngrijirii personale la un nivel care face o distincție clară între uzual si excepțional.

  Descoperă totul despre faimoasele accesorii de bărbierit marca Edwing Jagger și intră în lumea unor aparate de ras clasice și distinse care te vor fascina, și pe care te invităm să le vezi și în showroomul nostru.

   

  Continue reading

 • Tudor Tailor la Business Review Awards

  Echipa Tudor Tailor a fost prezentă ca partener în cadrul celei de a 13-a ediții a Galei Anuale Business Review. Dintr-o continuă dorință de susținere a inițiativelor de dezvoltare durabilă și recunoaștere a elitelor din domeniul business-ului românesc, ne implicăm anual în astfel de evenimente de top.

  Gala Anuală Business Review 2018 este dedicată onorării rezultatelor remarcabile ale companiilor, liderilor de business și antreprenorilor care au dovedit o evoluție semnificativă în anul precedent.

  Continue reading

 • Costumul de ceremonie perfect pentru ținuta unui mire: Tot ce trebuie să știi atunci când îl alegi pe al tău

  Deși ziua nunții e eclipsată de rochia miresei, probabil și tu ești unul dintre viitorii miri la fel de preocupați de ținuta lor, și îți dorești un costum de nuntă care sa te diferențieze din mulțimea de invitați, și care totodată să nu rămână uitat în garderobă, ci să poată fi purtat și cu alte ocazii.

  Pe cât de frumoasă și distractivă este ziua petrecerii, pe atât de stresante pot fi pregătirile de dinaintea evenimentului. Dacă te afli în postura de viitor mire, am creat pentru tine un ghid complet cu toate informațiile care să te ajute să creezi un outfit impecabil pe care să îl porți în ziua nunții.

  Află în continuare tot ce te poate interesa: de la ce materiale și tendințe poți să alegi pentru sacou și pantaloni, până la cum să îți accesorizezi ținuta!

  Continue reading

 • Cadouri pentru Iubit de Ziua îndrăgostiților: 10 idei pentru bărbații cu gusturi bune

  Uneori este o adevarată provocare să alegi cadouri pentru el. Îți dorești să-l surpinzi oferindu-i cadoul perfect, însă de data aceasta pare că ai epuizat deja toate opțiunile?

  Nu orice cadou este potrivit pentru un gentleman, iar dacă îți dorești să-l surprinzi și simți că ai epuizat deja toate opțiunile, ne-am inspirat din preferințele clienților noștri și îți prezentăm în cele ce urmează 10 idei de cadouri pentru 14 februarie, care sperăm să-ți ușureze provocarea.

  Când decizi care e cadoul cel mai favorabil pentru Valentine’s Day, tot ce trebuie să faci este să plasezi o comandă online, iar noi îți vom trimite cadoul deja împachetat.

  Continue reading

1 - 6 din 102 produse