Tudor Personal Tailor susține Gala “Din Inimă Pentru Viitor” și scoate la licitație un costum Made to Measure

Stă în firea umană să îi ajutăm pe ceilalți.

Studii peste studii arată că atunci când faci o faptă bună, nu faci doar pe altcineva fericit, ci te simți tu însuți mai fericit. Asa că și noi am facut asta, donând un costum made to measure, alături de Fundația Inovații Sociale Regina Maria, care la finalul lunii Octombrie a organizat cel mai mare eveniment caritabil al toamnei, Gala din Inimă pentru Viitor, la Stejarii Country Club. 

Află în continuare dacă a fost un succes și cât am reusit să strângem împreună!

costum barbati elegant Modelul de costum Tudor Tailor pe care participanții au licitat în cadrul Galei, si care va fi făcut "made to measure"

Echipa Tudor Tailor s-a reunit împreună cu peste 300 de persoane din top managementul celor mai importante companii din România, antreprenori, reprezenanți ai Casei Regale, ambasadori și persoane publice.

Care a fost obiectivul tuturor în cadrul Galei?

costume de barbati de gala

Să strângem fonduri pentru finanțarea serviciilor medicale pentru persoanele fără venituri, cât și a unui salariu de medic ecografist care să poată fi angajat în cadrul Policlinicii Sociale Baba Novac, unde ar putea ajuta 4800 de pacienți în fiecare an.

Astfel că, prin generozitatea celor prezenți, precum și în urma licitațiilor live, la care și echipa Tudor Tailor a donat un costum made to measure, Gala a reușit să strângă 130.100 euro!

costum barbati elegant Anul acesta, ne-am asigurat ca domnul Wargha Enayati, fondatorul fundației, a avut o ținută impecabilă și vestimentația sa a fost cea mai potrivită pentru un eveniment high class.

Ce tip de costum va primi cel care a câștigat licitația Tudor Tailor?

Câștigătorul licitației va beneficia de un nou outfit creat in jurul personalității sale și adaptat conform propriilor dimensiuni.

Ne-am propus să oferim o experiență unică, iar costumul pentru care s-a licitat este unul excepțional, povestește Alin Copindeanu, co-fondator Tudor Tailor.

Țesătura aleasă este din selecția Jet Set (Scabal), una din cele mai cunoscute țesături de costum. Cu nenumarate texturi, imprimeuri și culori, aceasta este ideală pentru bărbații care adoptă stilul business. Materialele Scabal au o finețe superioară (Super 150's), care garantează un confort foarte mare, nu se șifonează si rezistă cu brio trecerii timpului.

costum barbati made to measure

Într-un cuvant, fericitul bărbat care a câștigat licitația organizată de Tudor Tailor va avea un costum confortabil de care se va bucura ani după ani la rând.

Ne dorim ca domnul care va îmbrăca acest costum să simtă că acesta a fost creat dupa cele mai înalte standarde ale tradiției britanice, și să poarte acest costum cu mândrie, știind că și-a adus aportul personal în alegerea elementelor care fac diferența: de la forma reverului și a buzunarelor, la captușeală, nasturi, cât și culoarea butonierelor.

Echipa Tudor Tailor îl va insoti pe parcursul întregii experiențe, iar un consilier vestimentar îl va îndruma pentru a ne asigura că amintirea acestei Gale va ramane una dintre preferatele sale.

Ne-am bucurat nespus cand am vazut si clienti Tudor Tailor participând la gală, iar pe aceasta cale dorim să le mulțumim că sunt părtași la astfel de evenimente caritabile.

Suntem fericiți ca putem face bine și ca ne înconjuram de oameni cu care împărtim aceleași valori.

Ne dorim sa fim alaturi de initiatorii unor astfel de proiecte si sa punem o caramida la zidirea unei Romanii mai bune. Ne-am incarcat cu energie si suntem pregatiti sa realizam noi proiecte interesante in aceasta iarna!

tinute de gala elegante

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.