Tudor Personal Tailor a imbracat actorii de la Cannes 2015

Cannes este locul unde criterii precum popularitatea, succesul sau performanta artistica sunt elemente definitorii in cadrul unui festival-barometru pentru industria cinematografica europeana si nu numai.

Cinematografia romaneasca se intoarce in luminile rampei de la Cannes, gratie lui Corneliu Porumboiu. Lungmetrajul "Comoara", a primit premiul Un Certain Talent in cadrul sectiunii Un Certain Regard, la editia din acest an a Festivalului International de Film de la Cannes.

"Filmul asta a fost, cred, filmul pe care l-am facut cel mai lejer si mare parte din succesul lui se datoreaza celor trei actori — Toma Cuzin, Adrian Purcarescu si Corneliu Cozmei. Am fost acolo, am cautat o comoara cu domnul Cozmei. A fost ca un fel de aventura, am luat filmul ca pe o aventura", a afirmat Corneliu Porumboiu.

Tudor Personal Tailor a imbracat actorii de la Cannes 2015

Actorii Toma Cuzin, Adrian Purcarescu si Corneliu Cozmei au aratat impecabil in tinutele de ceremoie Tudor Personal Tailor, pe covorul rosu, la premiera oficiala a filmului “Comoara”.

Din lana 100%, Super 120, lana cu matase sau lana cu mohair, costumele de ceremonie Tudor Personal Tailor garanteaza o aparitie exceptionala la evenimentele speciale din viata fiecaruia.

Tudor Personal Tailor a imbracat actorii de la Cannes 2015

Descopera toate tinutele de ceremonie: http://bit.ly/TudorCeremonie

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.