Final Cut - colectia de toamna/iarna 2015-2016

Pentru fiecare rol important din viata ta, Tudor Personal Tailor lanseaza Final Cut, colectia de toamna/iarna 2015-2016.

Colectia Final Cut  realizeaza o analogie fireasca intre productia cinematografica si procesul de croitorie made to measure, punand accentul pe importanta dinamicii indiferent de context si pe relatia caracter-vestimentatie, personalitate-costum, vazuta ca o dialectica ce capata cu adevarat valoare doar atat timp cat este privita ca un intreg, intotdeauna in continua miscare.

THE FW 2015-2016 FINAL CUT

Ideea centrala a campaniei, pusa in valoare prin colaborarea cu actorul Emilian Oprea, sugereaza dimensiunea real-cinematografica a situatiilor de zi cu zi, cautand raspunsuri pentru un setting vestimentar cat mai versatil, in care poti avea libertate totala de expresie si miscare.

Noua colectie reinterpreteaza astfel croiala clasica a costumelor englezesti si italienesti, recreand un melanj echilibrat intre cele doua stiluri: sacouri la comanda cu doua randuri de nasturi, revere late, indiferent ca este vorba despre reverul ascutit sau cel drept, cu o singura butoniera, veste care completeaza si intregesc tinuta, amintind de eleganta clasica a costumelor englezesti.

Final Cut - colectia de toamna/iarna 2015-2016

Look-ul capata mai multe valente estetice si practice, pe baza mai multor variabile smart-casual, precum accesorii sau veste in contrast, cu scopul de a "rupe" continuitatea, oferind astfel o nota mai lejera vestimentatiei. Cromatica este centrata pe o paleta calda, compusa din nuante de maro, visiniu si verde, cu accente pastel de bleu, crem sau chiar portocaliu.

THE FW 2015-2016 FINAL CUT
THE FW 2015-2016 FINAL CUT

Majoritatea tinutelor pot fi fragmentate si combinate intre ele, cu scopul de a crea tinute dinamice, de sine statatoare, dar care se pot completa reciproc, iar acest lucru se datoreaza si complementaritatii intre culorile folosite in colectie: piesele maro/crem poate fi combinate cu cele in nuante de albastru sau gri, visiniul de asemenea poate fi asortat cu tonuri de gri sau albastru.

THE FW 2015-2016 FINAL CUT

Final Cut este prima colectie din seria Tailoring Freedom, un concept de design prin care se promoveaza o atitudine proaspata, puternica si cu o deschidere mai mare catre inedit, catre un spirit contemporan si dinamic, pastrand notele tonice, cu accente usor dezinvolte.

Descopera intreaga colectie in showroom-urile Tudor Personal Tailor sau pe magazinul nostru online.

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.