Be Timeless – eveniment realizat in cadrul Romanian Design Week 2017

Tudor. Personal Tailor te invita intr-o experienta de lifestyle care transpune arta sub diferite forme din viata urbana. Unii dintre cei mai talentati designeri romani isi vor expune creatiile, transformand flagship store-ul din Calea Floreasca nr. 112 intr-un spatiu dedicat  iubitorilor de design. In aventura Be Timeless vei descoperi obiecte de design interior inspirate de stilul industrial, piesele de mobilier ce imbina liniile clasice cu elemente urbane, articole vestimentare atemporale si totodata vei afla noutati in ceea ce priveste designul de interior si sfaturi utile de stil. nume produs/articol

Protagonistii acestei seri vor fi: Miso ArhitectsBucin MobMassa si Etelle.

Miso Arhitects – iti va dezvalui un univers creativ in care produsul devine echilibru intre functional, durabil, rentabil si placut estetic. Acest brand a luat naştere din pasiunea Sorenei Leru si a Mihaelei Lozovanu pentru arhitectură si din dorinţa lor de a realiza spaţii care nu doar să îşi găzduiască utilizatorii, ci să le înfrumuseţeze viaţa, să îi instige la creaţie şi la descoperirea a tot ceea ce îi înconjoară.

 nume produs/articol

Bucin Mob – are o poveste lunga, ce dateaza de 24 de ani pe piata productiei de mobilier. Experienta de producator de mobilier clasic ii ajuta sa creeze astazi piese de design interior ce imbina liniile clasice cu elementele urbane, moderne si totodata actuale.

nume produs/articol
 nume produs/articol

Obiectele Massa sunt o reinterpretare a stilului industrial. Amprenta lor este prelucrarea lemnului brut, evidentierea defectelor naturale ale texturii si ale materiei prime cu care lucreaza.

 nume produs/articol

 

Creatiile Etelle vor aduce o abordare fresh serii si o nota de creativitate in viata femeii moderne, aflata in cautarea unor articole cu adevarat unice, care sa o reprezinte si sa o inspire in a-si dezvalui frumusetea interioara si senzualitatea ascunsa. Inspirat de forme clasice, taieturi neconventionale si texturi interesante, designul rochiilor ETELLE este realizat manual, cu pasiune, dedicare si atentie la cele mai mici detalii. Fiecare rochie este rezultatul unui lung proces artizanal care are poate fi personalizat in functie de preferinee si care are ca scop final transformarea femeii într-o aparitie desavarsita.

 nume produs/articol

Te asteptam sa fii alaturi de noi in experienta Be Timeless!

SAVE THE DATE:

24 Mai | 19:00

Calea Floreasca nr. 112 - parter

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.