Cum porti costumele de vara pentru barbati si ce accesorii si pantofi asortezi

Costumele barbatesti sunt de multe ori evitate in sezonul cald, mai ales de cand incepe vara. Si asta deoarece, costumele barbatesti cu sacou, camasa, uneori vesta par prea calduroase, in atatea straturi. Sigur, poate fi cazul, insa nu atunci cand esti bine informat si alegi tesaturile create pentru primavara-vara: matase, in, bumbac, lana subtire.

Tesaturile naturale, usoare, ce permit transferul termic sunt ideale in sezonul cald. Cu atat mai mult cu cat se regasesc in costume barbatesti elegante, la moda. Iata ce costume barbatesti iti propunem pentru vara aceasta, in functie de ocazie:

  • Costumul barbatesc casual – alege culorile tari si sacoul in carouri

Texturile cadrilate au fost la loc de cinste in prezentarile de moda pentru primavara-vara 2017. Iar violetul este una dintre culorile tari ce domina sezonul in moda pentru barbati. Acestea sunt doar doua motive pentru care un costum barbatesc casual trebuie sa aiba carouri violet.

Celelalte motive se refera la tesaturile naturale, perfecte pentru temperaturile ridicate. Sacoul slim este realizat din tesatura foarte usoara cu matase, in si lana, iar pantalonii din lana subtire de vara. Tesaturile care se poarta la vara sunt pe cat de practice, pe atat de urbane si dandy.

  • Costumul barbatesc business – se poarta imprimeul cu dungi

Costumele pentru barbati nu mai sunt sobre si atat. Si bine fac! Sunt, desigur, serioase, perfecte pentru un pranz de afaceri sau o intalnire business. Dar mai denota si imaginatia purtatorului, un anumit sarm, o anumita eleganta a gentleman-ului care stie sa imbrace un costum la fel de bine cum stie sa-si conduca afacerea.

De ce sa mergi la o intalnire business sau la birou intr-un costum office clasic? Cand poti alege costumul barbatesc cu dungi ! Mai ales ca imprimeul cu dungi este elegant si se regaseste in trendurile acestui sezon.

Acest costum pentru barbati are o croiala slim – sacoul este cambrat dar si pantalonii sunt conici – conferindu-ti un aspect zvelt, puternic. Si da, este ideal inclusiv cand vremea este calda, fiind realizat 100% din lana usoara, subtire, de vara.

  • Costumul barbatesc din in – varianta perfecta, indiferent de ocazie

Costumul pentru barbati realizat din in este alegerea perfecta pentru vremea caniculara. Este un costum barbatesc racoros, tesatura fiind fina, usoara si foarte placuta la atingere. Pantalonii slim cu manseta denota un stil smart-casual, relaxat, effortless. Sacoul cambrat, nu foarte lung, este perfect pentru orice ocazie.

De altfel, cu foarte putin efort, acest costum barbatesc din in poate fi purtat atat la birou, cu camasa clasica, si la o intalnire relaxata sau o iesire in oras dar si la o petrecere de vara, alaturi de mocasini si camasa cu imprimeu.

Elementele costumului pot fi purtate si separat: poti asorta sacoul la un pantalon chino sau la jeansi, iar pantalonul cu o camasa sau chiar cu un t-shirt.

Cu ce sa porti costumele din tesaturi de vara

Completeaza-ti costumul barbatesc din tesaturi de vara cu piese vestimentare din materiale  lejere, de vara. Camasa din in cu imprimeu sau un model de camasa barbateasca din bumbac sunt exact ce ai nevoie.

Adauga, in ceea ce priveste accesoriile, o geanta de voiaj. Geanta travel poate fi purtata in orice circumstanta, fiind unul dintre cele mai stilate modele in acest sezon. In ceea ce priveste incaltamintea potrivita la costumele din in, matase sau lana de vara, pantofii tip loafers au darul de a completa si tinuta office si un stil casual sau cu tenta eleganta.

 

cum-porti-costumul-barbatesc-de-vara
Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.