Tudor Personal Tailor si Teach for Romania

Odata cu inceperea unui nou an scolar, Tudor Personal Tailor a sustinut organizarea primului eveniment caritabil din Londra organizat de catre Teach for Romania, in beneficiul copiilor romani, pentru optiuni de viata prin educatie de calitate.

Balul Caritabil Teach for Romania s-a desfasurat vineri, 18 septembrie 2015, la East Wintergarden, Canary Wharf, Londra si s-a dorit a fi o ocazie de a reuni sustinatorii cauzei Teach for Romania aflati in Londra.

Tudor Personal Tailor si Teach for Romania

La eveniment a fost prezent in calitate de invitat special Sir George Iacobescu –  CEO si Presedinte al Canary Wharf Group, membru in Board of Trustees la British Museum si co-fondator Teach First.

Un cadou pe masura din partea Tudor Personal TailorSir George Iacobescu - CEO si Chairman al Canary Wharf Group

John Soleanicov, co-fondator Teach for Romania considera ca “educatia este un domeniu ce ar trebui sa fie prioritar in Romania in ce priveste resursele alocate transformarii. Un sistem de educatie modern si performant necesita profesori motivati si lideri transformationali. Teach for Romania isi doreste sa contribuie la identificarea, formarea si sustinerea viitorilor profesori si lideri din educatia din Romania si dorim sa multumim sustinatorilor nostri, cu ajutorul carora suntem convinsi ca transformarea sistemului de educatie nu este doar posibila, ci inevitabila.”

Un cadou pe masura din partea Tudor Personal TailorJohn Soleanicov, co-fondator Teach for Romania (foto dreapta)

Cei care au dorit sa investeasca in viitorul educatiei copiilor din Romania, au avut sansa de a castiga premiul cel mare, un card cadou oferit de Tudor Personal Tailor. Norocosul castigator va beneficia de un costum la comanda, croit pe masura si personalizat conform dorintelor sale.

Un cadou pe masura din partea Tudor Personal Tailor

Teach for Romania este o organizatie non guvernamentala infiintata in anul 2013, cu impact national in sistemul curent de educatie. Programul este derulat in prezent in peste 35 de tari care, la fel ca si Romania, fac parte din reteaua internationala Teach for All. Teach for Romania isi propune sa ofere optiuni  de viata prin educatie de calitate fiecarui copil din Romania. Pentru indeplinirea acestui deziderat, sunt recrutati tineri romani valorosi, care apoi sunt pregatiti ca invatatori sau profesori model, iar ulterior sunt sustinuti  pentru a deveni factori de transformare in educatie.

Teach for Romania este o organizatie centrata pe valori precum integritate, excelenta, autenticitate, determinare, invatare continua, initiativa, colaborare si echilibru. 

Tudor Personal Tailor si Teach for Romania
Tudor Personal Tailor si Teach for Romania

Afla mai multe despre costumul la comanda: Costumul croit pe masura

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.