Tudor Lifestyle | Romanian Business Leaders | Ianuarie 2016

Prima luna a anului 2016 a debutat cu un eveniment marca Romanian Business Leaders, organizat in cadrul noului Flagship Store Tudor Personal Tailor pentru anuntarea urmatoarelor evenimente majore ale comunitatii, pana la cea de a treia editie a Romanian Business Leaders Summit, care va avea loc intre 3 si 4 Martie 2016.

Tudor Lifestyle | Evenimente Ianuarie 2016
Tudor Lifestyle | Evenimente Ianuarie 2016
Tudor Lifestyle | Evenimente Ianuarie 2016

Membrii comunitatii Romanian Business Leaders au sarbatorit startul noului an, in care vor continua o serie de proiecte importante pentru comunitatea de business, unul dintre ele fiind programul de mentorat pentru antreprenori "Mentoria", pornit din necesitatea de "a stimula economia Romaniei prin cresterea numarului de start-up-uri si de antreprenori care sa creeze valoare adaugata, locuri de munca, noi relatii de business cu companii existente si  de ce nu, o mai mare prosperitate in societatea romaneasca"- Virginia Otel, antreprenor si coordonator al proiectului.

Experienta Tudor Personal Tailor in acest program, alaturi de mentorul sau, Dragos Dinu, se numara printre povestile de succes din cadrului programului „Mentoria” .

Spatiul masculin elegant al Showroom-ului Tudor Personal Tailor a gazduit de asemenea si o seara  dedicata exclusiv doamnelor, care au putut viziona in exclusivitate avanpremiera unei colectii dedicate lor, semnata de Carla Nemes.

Tudor Lifestyle | Evenimente Ianuarie 2016
Tudor Lifestyle | Evenimente Ianuarie 2016
Tudor Lifestyle | Evenimente Ianuarie 2016

Luna Ianuarie s-a incheiat cu Inaugurarea anului Bursier 2016Tudor Personal Tailor fiind partener al Galei organizate de Bursa de Valori Bucuresti, ajunsa la a treia editie. Ca in fiecare an, Gala este o  ocazie deosebita pentru comunitatea de afaceri din Romania de a se reuni si a premia persoanele care au contribuit la dezvoltarea pietei de capital in anul precedent si cele mai bune initiative din domeniu.

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.