5 Ținute de nuntă pe care le poți purta la ceremoniile și petrecerile de pe plajă din acest an

Anul 2020 este unul al nunților în aer liber, iar dintre toate locurile idilice din natură, parcă niciunul nu este mai romantic și mai potrivit pentru o nuntă decât o ceremonie pe plajă. Așa că nu este de mirare dacă printre invitațiile pe care le-ai primit la nunți în acest an, foarte multe dintre ele vor avea loc pe plajă. 

Dacă nu știi ce fel de ținute sunt cele mai potrivite pentru nunțile și ocaziile speciale care au loc pe plajă, Adrian Belbe, consilier Tudor Tailor, și Andi Moisescu, Brand Ambassador Tudor Tailor, au stat de vorbă, au probat mai multe piese vestimentare și ți-au pregătit o serie de ținute perfecte pentru aceste ocazii, precum și sfaturi de care trebuie să ții cont pentru un look perfect.

Indiferent că vorbim de o ceremonie de nuntă pe plajă, petrecerea de după sau orice altă ocazie specială care are loc la malul mării, primul tău gând nu trebuie în niciun caz să fugă la o pereche de blugi. Alege costume elegante, dar relaxate, cu un strop de culoare pentru ocaziile pe timp de zi sau un pic mai închise pentru cele de seară. 

 

Așadar, iată care sunt cele mai cool ținute pe care le poți purta în acest an la nunțile și petrecerile de pe plajă din acest an

1. Ținuta de nuntă pe plajă în ton cu beige-ul nisipului

Dacă în anii trecuți știai exact la ce tip de costum să apelezi pentru aceste ocazii, în cazul ceremoniilor pe plajă dress code-ul este un pic mai diferit. Uită de costumul negru și alege ceva mai în ton cu evenimentul, care cel mai probabil va fi mai relaxat, și va avea loc în timpul zilei. 

Având în vedere semnificația ceremoniei, te sfătuim să alegi un costum în culori deschise, în ton cu nuanțele de beige ale nisipului, care vor da ținutei un aer elegant, dar relaxat în același timp. 

Alege un sacou lejer, din amestec de in cu mătase, și asortează la el o pereche de pantaloni de bumbac din aceeași paletă cromatică. Portocaliul este o culoare veselă, și nu, nu trebuie să îți faci griji dacă pantalonii din bumbac se vor șifona un pic. Pentru un astfel de eveniment casual relaxat nu trebuie să fii la linie. 

Pentru a nu încărca ținuta, alege o cămașă albă fără manșete de butoni pentru a rămâne în aceeași linie stilistică. 

La capitolul pantofi, vei merge la sigur cu o pereche de pantofi Loafers de piele întoarsă, foarte comozi, dar și foarte eleganți. 

2. Ținuta cu un costum albastru aquamarin

Tot din seria costumelor casual chic, elegante, dar relaxate, o altă ținută pentru care poți opta pentru o ceremonie de nuntă pe plajă este un costum albastru. 

Optând pentru culori rupte din natura peisajului, te asiguri că nu vei eclipsa mirele, dar și că ținuta ta se va potrivi de minune ocaziei. 

Nu este cazul să porți cravată la un astfel de costum, însă dacă vrei un strop extra de culoare, poți opta pentru o batistă din mătase colorată, pe care să o împăturești lejer în buzunar. 

3. Ținuta de nuntă pe plajă pentru un look modern și elegant

Dacă nu te poți hotărî între beige-ul nisipul și albastrul aquamarin, atunci nu trebuie să alegi! Combină un sacou albastru cu o pereche de pantaloni beige oranj. Costumul se completează perfect, pantalonii fiind în culorile caroiajului sacoului, astfel că vei întoarce multe priviri cu această ținută impecabilă până în cele mai mici detalii.  

Alege o cravată portocalie sau, și mai bine, renunță cu totul la aceasta și asortează în schimb o batistă colorată. O cămașă albă fără manșete de butoni va veni perfect în completarea acestei ținute perfecte pentru nunțile pe plajă care vor marca anul 2020. 

În ceea ce privește pantofii, o pereche de mocasini beige din piele întoarsă sunt fix ceea ce lipsește de la această ținută. 

4. Ținuta de nuntă pe plajă perfectă și pentru petrecerea de după

Toate ceremoniile de nuntă sunt urmate de o petrecere, iar dacă acestea au loc la ore diferite, poți alege o ținută de diferită pentru cina festivă. 

Rămânem tot în cadrul ținutelor de nuntă pe plajă, petrecerea putând avea loc la un restaurant de pe malul mării sau, de ce nu, chiar într-un port. Și această ținută trebuie să fie elegantă, dar relaxată, așa că ți-am pregătit un costum mov cu carouri albastre, la care poți asorta o pereche de pantaloni casual de culoarea mentei. 

Pentru pantofi îți recomandăm să rămâi în aceeași paletă stilistică, așa că vei merge la sigur cu o pereche de pantofi Loafers din piele întoarsă, de culoare verde închis. 

5. Ținuta de nuntă pe plajă perfectă și pentru ceremoniile de seară 

Pentru ceremoniile de nuntă pe plajă pe timp de seară, poți alege o ținută relaxată în culori mai temperate, mai ales dacă vei purta aceeași ținută și la ceremonie și la petrecerea de după. 

Tonul este în continuare elegant relaxat, așa că poți alege un sacou gri cu carouri albastru deschis, asortați cu o pereche de pantaloni gri și o pereche de mocasini de piele întoarsă maro.

O ținută de nuntă pe plajă, chiar dacă este elegantă, nu trebuie să includă neapărat cravată. Ba din contră, chiar dacă alegi să porți una la ceremonie, la petrecere o poți da jos. Alege însă o batistă colorată, asortată cu paleta cromatică a ținutei. 

Programează o întâlnire alături de un consilier vestimentar Tudor Tailor, pentru o experiență unică de eleganță masculină, în care îți vei crea ținuta perfectă de invitat la nunțile anului!  

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.