Summer Ad Campaign

Garderoba de vara cu materiale subtiri si confortabile precum bumbacul, inul, matasea si lana Super140’S.

Am primit mai multe mesaje in care domnii imi cereau sfaturi despre asocieri de culori si materiale pentru vara. Asa am creat Catalogul de vara, in care am inclus cateva tinute potrivite atat pentru momentele formale cat si pentru cele mai putin formale.

Un antreprenor de succes, un barbat aflat la conducerea unei corporatii, un diplomat vor infrunta intotdeauna caldura verii si vor purta costume la comanda la intalnirile formale sau semi formale pe care le sustin. Pentru temperaturile ridicate din perioada verii va recomand costumele din bumbac, lana subtire, matase sau in.

Astazi, costumul de bumbac

Costumul din bumbac este usor, lasa pielea sa respire si este racoros. Doua culori sunt esentiale pentru garderoba dumneavoastra: kaki si albastru inchis (navy) si nu ar trebui sa lipseasca niciunui barbat.Pentru intalnirile din timpul zilei, costumele kaki ofera un aer sofisticat si pot fi usor asortate.

De asemenea, costumul kaki poate avea o nota inalta de eleganata daca sunt evitate asocierile de culori in nunate vii. Eleganta este data de un joc de alb si negru. Daca asortam la un costum kaki o camasa la comanda alba, o cravata neagra si o batista alba, obtinem o tinuta de vara foarte eleganta si stilata.

La final, va invit sa rasfoiti catalogul de vara.
Cu stima,
Tudor

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.