Pedaleaza cu stil - Business pe Bicicleta

Ce-ar fi daca ai inlocui diminetile pierdute in trafic spre birou, cu o plimbare relaxanta pe bicicleta? Nu mai trebuie sa-ti faci probleme ca nu vei reusi sa gasesti un loc de parcare, are potentialul de a-ti imbunatati considerabil sanatatea, economisesti timp, ajungand mult mai rapid la birou, iar lista de beneficii ar putea continua.

Exact asta ne propune urmatorul eveniment marca Business pe Bicicleta, organizat in Bucuresti pe data de 24 Septembrie, cu scopul de a promova mersul la birou pe bicicleta, un stil de viata sanatos si o generatie de tineri profesionisti cu spirit de initiativa.

Dar sa arati elegant pe bicicleta nu este deloc usor, mai ales cand te indrepti spre birou, iar tinuta ta trebuie sa se incadreze in limitele stricte ale mediului de business. Consilierii vestimentari Tudor au identificat cateva solutii si sfaturi de stil pentru tine, pentru a te ajuta sa arati impecabil, chiar si in zilele cand pedalezi in drum spre birou.

In primul rand, plimbatul pe bicicleta necesita un efort fizic constant si trebuie evitata supraincalzirea, deci nu este o idee buna sa porti tinute foarte groase. Recomandarea noastra este ca vestimentatia ta sa fie obligatoriu din fibre naturale, lana, in general, sau lana in combinatie cu mohair (acesta ajuta tinuta sa nu se sifoneze foarte usor).

Alege o tinuta business eleganta, purtand un costum la comanda Stedman gessato - dungi fine pe fond bleumarin din lana merinos 100% by Holland&Sherry si o camasa la comanda Vinson, cu guler frantuzesc si mansete clasice, completand tinuta cu o pereche de pantofi la comanda Derby, de culoare beige antique.

Pedaleaza cu stil

Daca nu ai nici o intalnire in program, poti opta pentru o vestimentatie smart casual, compusa dintr-un sacou la comanda Richard, din lana 100%, cu o croiala slim si carouri in nuante aristocratice si o camasa la comanda Heaton, cu guler italian si mansete pentru butoni. Pentru a scoate tinuta din anonimat, alege o pereche de pantaloni la comanda Evans, de culoare crem, fabricati din lana 100%, by Holland & Sherry.

Pedaleaza cu stil

Pentru tinuta casual de Vineri, combina o camasa la comanda Vance intr-o culoare indrazneata si un pulover Brayton cu nasturi si guler in V, 100% din lana merinos, perfect pentru diminetile sau serile racoroase de toamna, care insa nu te va supraincalzi, datorita respirabilitatii exceptionale a tesaturii. Echilibreaza tinuta cu o pereche de pantaloni la comanda Stokes intr-o culoare inchisa, perfecti atat pentru iesiri informale, dar si pentru zilele lungi la birou.

Pedaleaza cu stil - Business pe Bicicleta

Alatura-te echipei Tudor Personal Tailor si comunitatii Business pe Bicicleta Joi, 24 Septembrie, la ora 18:30, la Arcul de Triumf, de unde vom porni la drum spre Daimon club pe urmatorul traseu: Arcul de Triumf - Piata Victoriei - Calea Victoriei - Splaiul Independentei - Bdul. Dimitrie Cantemir - Bdul. Tineretului - Calea Piscului - Club Daimon (8.5 km).

Daca ai o bicicleta pe care nu o mai utilizezi si doresti sa incurajezi avantul profesional al micutilor cu varste intre 10 si 12 ani, te invitam sa o donezi unuia dintre cei 460 membri ai Asociatiei Edulier. Nu uita sa te inregistrezi accesand linkul: http://goo.gl/0mL42n.

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.