La timona stilului tau vestimentar - Moda nautica

Tudor Personal Tailor se implica in sprijinirea navigatiei sportive si de agrement in Romania, fiind suporter al velierului Santa Maria si echipajului Sail La Vie care, sub indrumarea skipper-ului Ovidiu Drugan, se mentine pe locul 4 in clasamentul Romania Cup 2015, la incheierea celei de-a 4-a etape a competitiei, dintr-un total de 23 de veliere inscrise la clasa Cruiser.

“Competitia, atat in yachting, cat si in moda nautica, este un prilej pentru noi sa ne masuram fortelele cu concurenta, sa ne perfectionam si sa o depasim”, a declarat Ovidiu Drugan, iar “yachting-ul si Tudor Personal Tailor au un numitor comun: style!”, a completat skipper-ul SetSail.

Cerintele stricte de navigatie au creat un stil nautic de imbracaminte ce trebuie sa ofere protectie impotriva vantului si valurilor marii. Blazerul bleumarin, in combinatie cu un pantalon alb sau crem, reprezinta un echipament de yachting perfect. Fiind o piesa foarte versatila, sacoul navy reprezinta un must have al sezonului cald.

La timona stilului tau vestimentar

Pentru o astfel de competitie este recomandat un costum navy dintr-o tesatura speciala, rezistenta la apa. Sacoul Tudor Personal Tailor din lana Merino Super 130 este tratat cu un finisaj special de suprafata nano pentru a rezista in toate conditiile meteorologice, astfel orice lichid va rula pur si simplu pe suprafata blazerului fara ca tesatura sa se ude.

La timona stilului tau vestimentar
La timona stilului tau vestimentar

Yachtingul este un sport nautic care mizeaza pe un echipaj perfect sincronizat, in care fiecare membru are un rol bine definit si executa exemplar comenzile primite. Primele regate au avut loc candva in secolul al XVII-lea in Olanda, iar din 1896 a devenit sport olimpic, fiind introdus la Jocurile Olimpice din acelasi an de la Atena.

La timona stilului tau vestimentar

In Romania, pasionatii de sailing au inceput sa abordeze componenta sportiva cu mult mai mult interes in ultimii ani, insa sailing-ul ramane si o activitate de agrement tot mai indragita: „Pentru initiati, sailingul reprezinta o vacanta made-to-measure, in functie de visele fiecaruia”, a adaugat Ovidiu Drugan.

La timona stilului tau vestimentar - Moda nautica
Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.