Am adus experienta Tudor Personal Tailor si in mediul online!

Odata cu lansarea magazinului online accesul la produsele premium Tudor Personal Tailor devine mult mai facil atat pentru clientii din Romania, cat si pentru cei internationali.

Magazinul online prezinta toate colectiile Tudor Personal Tailor, care cuprind tinute business, smart-casual, cat si de ceremonie.

Intreaga gama de produse cuprinde: costume, sacouri, pantaloni, camasi, pantofi, genti, butoni, cravate, papioane, batiste.

In curand va fi introdus si un customizator online pentru camasi si costume, ducand experienta produselor custom-made la un nivel superior.

Am adus experienta Tudor Personal Tailor si in mediul online!

“Ne propunem sa aducem experienta de care beneficiaza clientii Tudor Personal Tailor si in mediul online.

In ziua de astazi petrecem foarte mult timp pe internet, in fata calculatorului sau pe mobil, si este mai facil pentru noi sa comandam produsele online.

Clientii Tudor vor avea masurile salvate in baza de date, vor comanda pe website si vor primi acasa sau la birou produsul conceput special pentru ei. Echipa de consilieri vestimentari Tudor ii va sfatui telefonic sau prin email despre cum sa-si creeze tinuta potrivita.

Vrem sa adaptam vremurilor noastre un concept cu traditie si sa oferim timp si eficienta clientilor nostri.“ Alin Copindeanu, CEO Tudor Personal Tailor

Am adus experienta Tudor Personal Tailor si in mediul online!

In prezent, Tudor Personal Tailor, business fondat in anul 2010, are 4 magazine: doua in Bucuresti (in zona Unirii si in cadrul hotelului Athenee Palace Hilton), unul in Cluj-Napoca si unul in Timisoara.

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.