Experienta Tudor Tailor incepe cu un costum made to measure

In urma cu 5 ani, Tudor Personal Tailor a introdus, pentru prima data in Romania, conceptul de costum Made to Measure, un serviciu specializat de croitorie pe masura, care ofera experienta completa in domeniul vestimentatiei masculine clientilor care isi doresc obiecte de vestimentatie personalizate, exclusive si unice.

Serviciile Tudor Made to Measure au conturat, de-a lungul anilor, ceea ce urma sa devina semnatura Tudor Personal Tailor: atentia pentru detalii, perfectiunea croielilor si rafinamentul personalizarilor.

Experienta Tudor Tailor incepe cu un costum made to measure

Revolutia Tudor Personal Tailor a insemnat placerea de a imbraca un costum made to measure unic, executat dupa cele mai inalte standarde de traditie britanica, folosind o varietate de aproximativ 5000 de materiale de calitate superioara, provenite de la furnizori renumiti si respectati din intreaga lume, a caror traditie de sute de ani si maiestrie artizanala, au facut ca numele lor sa fie sinonime cu luxul, calitatea si inovatia.

Expertiza si devotamentul consilierilor vestimentari Tudor, exceptional de bine pregatiti, au asistat clientii nostri pas cu pas in alegerea croielilor, materialelor si a personalizarilor care pun in evidenta personalitatea fiecaruia, luand intotdeauna in considerare ocazia cu care vor purta tinutele si preferintele personale de stil.

In prezent, produsele Tudor Personal Tailor, costume la comanda sau ready-to-wear, camasi la comanda sau ready-to-wear, pantofi la comanda sau ready-to-wear si accesorii, sunt prezente in patru locatii: doua in Bucuresti (in zona Unirii si in cadrul hotelului Athenee Palace Hilton), precum si un showroom in Cluj-Napoca si altul in Timisoara, urmand ca in scurt timp sa inauguram noul flagship store in capitala.

Experienta Made to Measure incepe cu Tudor Personal Tailor

Va asteptam in showroom-urile Tudor Personal Tailor, pentru a descoperi tinute croite impecabil pentru experiente cu adevarat unice.

Experienta Made to Measure incepe cu Tudor Personal Tailor
Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.