COLTAN TUDOR - Benga, Coltan & Asociatii


În acest episod îl avem în prim plan pe Coltan Tudor, un tânăr avocat de succes care după o carieră de mai bine de șase ani într-una dintre cele mai mari firme de avocatură din România, a ajuns la punctul în care spiritul antreprenorial a ieșit la iveală, spunându-și cuvântul prin dorința de a porni pe cont propriu. Astfel a început povestea unei noi firme de avocatură, al cărei fondator și Managing Partner este @Benga, Coltan & Asociatii - Your Business Partner, in Law.

Dar ambiția nu s-a limitat doar la domeniul profesional, competitivitatea și dinamismul au mai evidențiat încă o pasiune, astfel că el este și fondatorul comunității Legal Runners cu implicare în acțiuni caritabile și peste zece proiecte la activ, cu strângeri de fonduri considerabile.

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.