Cartea de vizita a unui Gentleman

Intr-o lume in care timpul e dat pe "repede-inainte", sa fii un gentleman pare din ce in ce mai complicat.

Un lucru vreau sa-l stabilim de la inceput: hainele nu fac dintr-un barbat un gentleman si, invers, un gentleman ramane gentleman, chiar si fara haine. Totusi, ar fi o greseala sa intelegi de aici ca aspectul exterior nu este important. Vestimentatia ta nu este altceva decat cartea de vizita a personalitatii tale, asadar mi-ar placea sa-ti alegi un costum la comanda sa ti se potriveasca.

Ca sa-ti poti alege o vestimentatie care sa ti se potriveasca, trebuie sa te cunosti, asa ca prima intrebare pe care ti-o voi adresa, draga cititorule, este daca te cunosti. Stii ce costume si camasi iti plac, ce impresie vrei sa transmiti prin propria ta imagine, ce haine, ce culori sau ce stil ti se potrivesc?

Stiu ca e greu sa iti raspunzi la aceste intrebari insa tocmai de aceea te aflii aici, si te felicit pentru asta, pentru ca inseama ca te preocupa imaginea ta.

In post-urile urmatoare vom discuta in detaliu despre tot ce tebuie sa stii astfel incat pe viitoarea ta carte de vizita sa scrie "Gentleman"

Cu stima,
Tudor