SET DE BARBIERIT EDWIN JAGGER, IVORY, 3 PIESE

€106

In stock

€106

Description

Set de barbierit, trei piese, format din: aparat de barbierit cu lama Gillette Mach3 din metal cromat si plastic de culoarea untului, pamatuf din par natural de bursuc, Pure Badger, cu maner din metal cromat si suport pentru aparat si pamatuf din metal cromat. Aparatul vine insotit de o rezerva Gillette Mach 3. 

Aparatul de ras este special conceput pentru a reda un echilibru perfect intre forma si functionalitate. Manerul traditional placat cu crom este realizat manual in Marea Britanie sub marca Edwin Jagger si ofera cea mai buna manevrabilitate. Pamatuful este realizat manual in Marea Britanie de maestrii artizani ai EDWIN JAGGER si este unul dintre cele mai rafinate accesorii pentru barbierit.

SFAT: Clatiti cu apa rece (probabilitatea aparitiei iritatiilor pe piele este mai redusa decat in cazul folosirii apei calde) fata si gatul, creati spuma din abundenta folosind pamatuful si crema sau sapun pentru barbierit, barbieriti folosind usor aparatul, apoi clatiti.

Dupa folosire clatiti aparatul si pamatuful cu apa curata si lasati-le sa se usuce natural, pe suport, intr-un spatiu cat mai deschis - acest lucru previne formarea mucegaiului pe pamatuf si deteriorarea datorata umiditatii. Nu se recomanda stoarcerea pamatufului cu ajutorul degetelor deoarece in timp poate duce la desprinderea firelor de par din maner.

Delivery: 3 days

Price: €106

Free Shipping

Product Code: S81M717CR