Descoperă showroomul Tudor Tailor și află cum decurge o sesiune de consultanță vestimentară și fitting

Suntem Tudor. Personal Tailor și astăzi te invităm să facem împreună un tur prin showroom-ul nostru, pentru o experiență inedită de eleganță masculină.

Este locul unde petrecem timp să ne cunoaștem, construim fiecare piesă vestimentară made to measure în cele mai mic detalii, dar mai ales este locul care reprezintă timpul tău de răsfăț ca bărbat, atunci când ești decis să-ți completezi garderoba.

Cum arată showroomul Tudor Personal Tailor?

Showroom-ul magazinului nostru are un aer modern și minimalist, cu pereți din sticlă și manechini îmbrăcați impecabil.

Peisajul cu nuanțe puternice specifice unui bărbat este completat de noua piesă din vitrină: o motocicletă vintage-custom Honda - un detaliu vizual care atrage atenția oricărui bărbat.

Nu rata turul nostru virtual

magazin costume made to measure barbati

Cum decurge o sesiune de consultanță vestimentară și fitting?

Experiența Tudor incepe în momentul când unul dintre consilierii noștri te întâmpină chiar de la intrare, și ne așezăm insoțiți de o cafea ca să ne cunoaștem, să discutăm și să aflăm care sunt nevoile si cerințele bărbaților care ne trec pragul. Durata unei astfel de întalniri, care prevede și procesul de luare a măsurilor, este de aproximativ 40-60 de minute.

Întregul procesul de consultanță vestimentară made to measure are câteva etape foarte bine stabilite:

magazin costume barbati lux

1. Primul pas: Consultanța - înainte de toate discutăm despre nevoile tale vestimentare

Tudor. Personal Tailor este in primul rand despre calitate, personalizare și despre oameni. De aceea toți clienții noștri dispun de un consilier dedicat care își oferă timpul și energia pentru ca experiența să fie cât mai personală.

De-a lungul experientei tale made to measure vei fi atent indrumat de un consilier vestimentar care iti va oferi solutii de stil adaptate nevoilor, preferintelor si care sa iti avantajeze silueta.

atelier costume barbati bucuresti

2. Împreună cu un consilier vei alege materialul potrivit pentru hainele alese

Dupa ce am stabilit nevoia ta vestimentară, următorul pas constă în găsirea materialului de care avem nevoie.

Din cataloagele care oferă o foarte mare varietate de opțiuni, vei alege acel material care respectă dorința clientului cât și recomandările consilierului în funție de sezon, context, și chiar de raportul calitate-preț.

Plăcerea de a îmbrăca un costum unic, croit dupa cele mai inalte standarde de traditie britanica este amplificata de aportul tau personal in alegerea țesăturii dorite si personalizarea elementelor precum reverul, nasturii, captuseala sau buzunarele.

Alege tesatura dorita din aproximativ 5000 de materiale de calitate superioara, provenite de la furnizori renumiti si respectati din intreaga lume, a caror traditie de sute de ani si maiestrie artizanala, au facut ca numele lor sa fie sinonime cu luxul, calitatea si inovatia.

atelier de croitorie costume barbati bucuresti

3. Îți luăm măsurătorile

După ce am aflat care sunt piesele vestimentare pe care le vom croi și din ce material, împreună cu maestrul croitor, mergem într-una din camerele de la subsol care sunt special dedicate capitolului măsurătorilor.

Aceste camere sunt proiectate astfel încât fiecare client, alături de cei care îl însoțesc să aibă parte de intimitate deplină.

Pentru ca tinuta sa complimenteze forma corpului tau si sa accentueze trasaturile armonioase, maestrul croitor va determina dimensiunile tale corporale.

Costumele noastre sunt croite exact pe masura ta, accentuand trasaturile armonioase pentru a complimenta forma corpului tau: plecand de la marimea umerilor, la lungimea corecta a sacoului, precum si a pantalonului.

Te asteptam in showroom-urile Tudor. Personal Tailor, unde procesul de masurare va fi asigurat de maestrul croitor Tudor sau de unul dintre consilierii vestimentari.

costume made to measure barbati

4. Personalizam costumul pentru ocazia la care il vei purta

După ce măsurătorile au fost deja luate, ne reîntoarcem sus, pentru a personaliza estetic costumul.

Toate detaliile precum culoarea căptușelii sacoului, până la modelul nasturilor, sunt atent alese. Pentru cei care nu dispun de un timp în care să realizăm costumul, cămașa sau pantofii la comandă, showroom-ul susține modele și mărimi în funcție de nevoi.

Fie că mediu business sugerează un costum gri simplu, fie că avem o petrecere intr-o săptămână lângă lac și avem nevoie de o ținută mai excentrică, vom găsi variantele de care avem nevoie.

magazin costume barbati

Prin procesul nostru special de customizare, ai posibilitatea de a personaliza costumul tau pana la ultimul detaliu pentru a-ti exprima stilul tau personal: plecand de la selectia croielii si culoarea captuselii, la stilul buzunarului, forma reverului, precum si forma butonierelor si a nasturilor. Adauga o ultima nota personala, alegand textul si stilul monogramei din interiorul sacoului, iar acesta va deveni o piesa exclusiva si unica in garderoba dumneavoastra.

Costumele așezate pe nuanțe, pantofii dispuși să servească oricărui tip de eveniment sunt elemente atent organizate la noi în showroom.

Accesoriile permit combinatii pentru un plus de inspirație si eficiență în cazul în care am uitat cravata acasă și evenimentul începe curând. Dacă ne simțim mai aproape de stilul Italian, bretelele sunt o completare mai diferită pentru cei care rezonează placut cu astfel de elemente vestimentare.

Unde ne găsești?

Showroom-ul Tudor. Personal Tailor de pe Calea Floreasca 112 este construit și dedicat domnilor care iși doresc un timp personal împreună cu un consilier care să îi sfătuiască în directia celor mai potrivite opțiuni vestimentare.

Descoperă showroomul nostru virtual

Nu mai este nevoie de alte drumuri pe lângă cel pe care l-ati făcut la noi, deoarece noi dispunem de toate produsele de care aveti nevoie pentru o tinuta care poate face fata cu demnitate oricaror exigente vestimentare. Tudor. Personal Tailor, este o experiență, este o călătorie pe care o rezervi TU, ție.

Rezervă-ți chiar astăzi o sesiune de consultanță vestimentară și fitting

într-unul din showroomurile din București, Cluj sau Timișoara.sesiune de fitting pentru costum made to measure

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.