Cum poti dona prin TUDOR TAILOR cadouri pentru copiii defavorizati: alatura-te campaniei SHOEBOX - Cadoul din cutia de pantofi

Tudor Tailor se alatura campaniei SHOEBOX - Cadoul din cutia de pantofi, ca partener de locatie in cadrul proiectului si va invita pana pe 15 Decembrie in showroom-ul din Bucuresti sa schimbati realitatea unui copil defavorizat, in prag de Craciun.

Multi oameni cred ca doar cei mai puternici, care au avut mai mult noroc in viata decat ei, pot sa schimbe lumea in mai bine si pot ajuta pe cei mai sarmani decat ei, insa intotdeauna realitatea ne-a dovedit ca nu e asa. Realitatea ne-a dovedit ca actiunile aparent marunte, micile fapte de generozitate, bunavointa si compasiune ale oamenilor obisnuiti sunt cele care fac lumea un loc mai bun in fiecare zi.

Asta a dovedit si proiectul Shoebox - Cadoul din cutia de pantofi, pornit de o familie obisnuita in 2007, care acum aduna un grup mare de voluntari, adunati cu totii in jurul acestui proiect de suflet, care crede in oameni care ajută alți oameni, in altruism și compasiune.

ShoeBox este o incercare de a face copiii sarmani mai fericiti. In fiecare an, in preajma sarbatorilor de Craciun, proiectul Shoebox ajuta zeci de mii de copii din orasele in care locuim. Alatura-te si tu voluntarilor #‎ShoeBox2018, urmand doar 4 pasi simpli:

1. DE CE AI NEVOIE

O cutie goala de pantofi (corpul si capacul).

- Hartie de impachetat cadouri.

- Timp si/sau bani pentru a cumpara lucrurile pe care vrei sa le daruiesti unui copil de varsta si genul ales de tine. Poti darui si jucarii, haine sau orice alte obiecte pe care nu le-ai folosit si le-ai uitat undeva intr-un raft, prin casa.

- Putina rabdare :)

2. CE POTI PUNE IN CUTII

Inveleste frumos in hartie cutia si capacul ei, fiecare separat, apoi pui in cutie tot ce doresti sa daruiesti.

Iata cateva sugestii in videoclipul de mai jos:

https://animoto.com/play/j1K9C4N3Esd1p58vlWEAew

3. CATEVA SPECIFICATII CU PRIVIRE LA CONTINUTUL CUTIILOR

- Puteti pune orice cadou incape in cutie, ce vreti si ce credeti ca ii trebuie unui copil intre 2 si 18 ani, fata sau baiat.

- Alegeti sa daruiti doar lucruri noi, nefolosite si evitati orice alimente perisabile sau care s-ar putea deteriora in timpul manipularii si transportului.

- Nu lipiti capacele pe cutii, le vom lipi la momentul in care veniți cu ele, cand vom lipi și etichetele speciale cu varsta si sexul copilului pentru care ati pregătit cutia/cutiile.

4. COLECTARE SI TERMEN LIMITA

Aduceti cutiile cadou in showroom-ul nostru din Bucuresti: Calea Floreasca, nr. 112, Sector 1

Termenul limita de colectare al cutiilor este 15 Decembrie.

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.