Tudor Tailor la Business Review Awards

Echipa Tudor Tailor a fost prezentă ca partener în cadrul celei de a 13-a ediții a Galei Anuale Business Review. Dintr-o continuă dorință de susținere a inițiativelor de dezvoltare durabilă și recunoaștere a elitelor din domeniul business-ului românesc, ne implicăm anual în astfel de evenimente de top.

Gala Anuală Business Review 2018 este dedicată onorării rezultatelor remarcabile ale companiilor, liderilor de business și antreprenorilor care au dovedit o evoluție semnificativă în anul precedent.

În cadrul Galei au fost înmânate 11 distincții pentru excelența în afaceri, pentru susținerea dezvoltării sustenabile și a tehnologiei, în urma unei competiții intense, evaluate de către un juriu independent, care a asigurat transparența procesului decizional.

gala business awards eveniment Fotografie din cadrul Galei Business Review 2018

Codul vestimentar recomandat a fost de departe cel mai riguros: black tie. Acesta este preferat cu precădere la evenimente fastuoase, organizate în locuri speciale și pentru ceremonii oficiale. Pentru bărbați, un astfel de cod presupune purtarea unui costum negru, brâu sau vestă, papion negru sau,  în cazuri excepționale,  o cravată simplă, neagră și pantofi foarte eleganți - recomandat este ca aceștia să fie realizați din piele lăcuită.

În prezența a peste 250 de reprezentanți din top-managementul companiilor, investitorilor activi, antreprenorilor de success, oficialitătilor și diplomaților, noi, echipa Tudor Tailor, am adus inovația printr-un nou concept destinat invitaților evenimentului. Ei și-au exersat cunoștințele din domeniul vestimentar: au analizat cu atenție stofele, pantofii, sacourile și paltoanele care poartă cu mândrie marca Tudor. Personal Tailor.

tinute tudor tailor Ținute propuse de Tudor Tailor la Gala Business Review

În cei 19 ani de existență ca singura publicație românească de afaceri în limba engleză, Business Review a servit comunitatea afacerilor românești prin conținut exclusiv, inițiative notabile și evenimente de consolidare a comunității. Cu ocazia Galei anuale Business Review, Tudor Tailor a îmbrățișat cu mult entuziasm participarea ca partener la acest eveniment, fiind un pion principal în lansarea tendințelor actuale din sfera de business și a suportului permanent, oferit pentru persoanele care au un impact notabil asupra societății, care creează valoare prin toate activitățile întreprinse, și care servesc ca model de inspirație pentru tinerii antreprenori pasionați.  

gala business review 2018 Accesorii Tudor Tailor propuse la Gala Business Review

Privim cu încredere în viitor și spre valorile pe care mediul de afaceri din România le generează în fiecare an. Suntem nu doar pregătiți să ținem pasul cu tot ceea ce se remarcă prin excelență, ci și plini de încredere că putem fi un exponent principal al eleganței cu care aceasta va fi pusă în valoare în anii ce vor urma.

castigatori gala business review 2018 Câștigătorii Galei Business Review 2018
Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.