Tudor Personal Tailor @ Pitti Uomo 89

Fortezza da Basso din Florenta este, in aceste zile, locul in care poti intalni cele mai creative si bine imbracate persoane din lume, iar consilierul vestimentar Tudor Personal Tailor, Radu Zavate, se afla in capitala culturii modei, unde, saptamana aceasta, a debutat Pitti Uomo 89, unul din cele mai mari show-uri de fashion din lume in materie de vestimentatie masculina.

Tudor Personal Tailor @ Pitti Uomo 89

Cu o traditie de 44 de ani, ajungand in ianuarie anul acesta la editia cu numarul 89, targul international “Pitti Uomo” organizat de Pitti Immagine aduna in fiecare an designeri, retaileri, buyers, bloggers, fotografi sau maestri artizani, cu scopul de a prezenta o selectie de produse de inalta calitate si cele mai inovatoare stiluri care definesc bunul gust in eleganta si atitudine.

Show-ul, a carui tema, Generation(s), se refera la imbinarea diverselor generatii in moda si stilurile de astazi, este pentru multi italieni o traditie de familie, iar cei care au fost adusi de bunici, la randul lor, isi aduc fiii la Florenta, an de an, pentru a invata ceea ce defineste stilul si clasa direct de la cei care au un cuvant de spus in aceasta industrie.

Tudor Personal Tailor @ Pitti Uomo 89

Pitti Uomo 89 reprezinta un eveniment de mare anvergura. Alaturi de majoritatea publicatiilor importante care se afla la fata locului, Tudor Personal Tailor  va lua pulsul evenimentului si va afla ultimele trenduri care se vor regasi in colectiile magazinelor din intreaga lume in aceasta toamna.

Programeaza o intalnire in showroom-urile noastre din Bucuresti, Cluj si Timisoara, pentru a afla acum ultimele noutati si inovatii de stil vestimentar, si vei beneficia de asistenta si expertiza consilierilor vestimentari Tudor Personal Tailor in alegerea croielilor, materialelor si a personalizarilor care vor adauga eleganta si atitudine garderobei tale.

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.