Tips & Tricks

Ideea acestui post mi-a venit astazi, in timp ce eram cu un domn mai plinut la noi la showroom si care nu stia ce fel de costum sa-si aleaga pentru ca nu stia ce i se potriveste conformatiei lui. Mi-am dat atunci seama ca in Romania sunt foarte multi barbati in situatia lui - altfel nu am mai vedea atatia barbati pe strada imbracati fara urma de stil, nu?

Asa ca, stimate domn, astazi iti voi spune cateva reguli de baza pentru a sti cum sa te imbraci intr-un costum elegant si in acelasi timp sa iti "ascunzi" anumite imperfectiuni cum este cazul unui abdoment proeminent:

  1. Nu-ti aranja cureaua sub burta pentru ca picioarele tale vor parea de 2 ori mai scurte decat in realitate. Poti sa optezi pentru o pereche de pantaloni Made to Measure, care vor fi realizati pe masurile tale, astfel incat ti se vor potrivi perfect. Iti recomand bretelele ca si alternativa la curea, si nu uita sa nu-ti umplii buzunarele pantalonilor cu chei, portofel sau telefoane pentru ca nu vei face altceva decat sa maresti si mai mult, vizual, pantalonii.
  2. Nu purta camasi sau pulovere mai mari decat masura ta. Nu vei reusi sa ascunzi nimic, din contra!
  3. Evita imprimeurile cu linii orizontale; iti recomand in schimb dungile verticale atat la costum cat si la camasi.
  4. Evita, de asemenea, imprimeurile florale, tribale, cu animale, etc. - ai prins tu ideea.
  5. Nu asorta o camasa alba cu pantaloni negri pentru ca abdomentul tau va parea dublu in aceasta situatie.
  6. Nu alege niciodata un sacou cu doua slituri la spate.

Doar pentru ca acum stii cateva trucuri esentiale, nu inseamna ca poti lipsi de la sala sau ca poti renunta la un regim alimentar sanatos!

Va urma.
Cu stima,
Tudor