Despre ținutele elegante și de ceremonie pentru bărbați, în dialog cu Andi Moisescu

Deși la prima vedere ținuta elegantă de ceremonie pare simplă -- adică “rețeta” clasică a costumului de smocking black tie, pe care toți ni-l imaginăm imediat ce spunem nuntă sau eveniment elegant -- există mai multe particularități și tipuri de costume care pot fi perfecte pentru ceremonie, și în care îți poți aduce amprenta personală.

Așa că în acest episod, alături de Andi Moisescu, Brand Ambassador Tudor Tailor și de Adrian Belbe, Fashion Advisor și colegul nostru de echipă, vom explora subiectul ținutelor elegante de bărbați până în cele mai mici detalii, așa cum v-am obișnuit și pană acum pe blog.

Vom afla cum putem ajunge la un acord între ținută, noi, și între locul în care se desfășoară evenimentul, și despre cum să alegem o ținută în care să ne simțim bine și care să fie proporțională cu contextul din jurul nostru, fie că este vorba de o nuntă pe plajă sau la un restaurant pe malul lacului, sau de un eveniment extrem de elegant într-o locație prestigioasă.

Nu ne vom feri să discutăm nici care sunt cele mai mari greșeli de styling într-o ținută formală, și despre cum ne pregătim corect pentru ceremonie, urmand regulile de bază, astfel încât să fim mereu o apariție plăcută.

Iar acum urmează rolul tău, al cititorului Tudor Tailor: Care ați vrea sa fie stilurile de ținute pe care sa le dezbatem în următoarele episoade alături de Andi Moisescu? 

Episodul acesta ne-a făcut atat de multă plăcere încât simțim că am deschis “Cutia Pandorei” și că încă mai sunt multe necunoscute despre celelalte stiluri vestimentare, de la stilul business la cel casual, despre care v-ar plăcea să aflați - iar aici așteptăm comentariile voastre pentru a alege subiectul viitorului episod!

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.