De vorbă cu Andi Moisescu despre ținuta business și aspectul lejer al ținutelor casual

Am revenit alături de Andi Moisescu, Brand Ambassador Tudor Tailor și de Adrian Belbe, Fashion Advisor, într-un nou episod din seria Coduri Vestimentare. Dacă în episodul trecut am discutat despre look-ul specific ținutelor formale, de ceremonie, continuăm cu o discuție despre ținutele business și cele casual.

Probabil ți-a fost dor să îmbraci un costum business, croit pe măsură și să fii din nou #backtobusiness. Așa că acest episod vine ca răspuns pregătirilor de a ne reîntoarce la birou și de a ne relaxa după program într-o ținută casual, alături de cei dragi nouă.

Află cum adaptăm costumul business pe timpul verii, când avem nevoie de materiale lejere, dar care să își mențină prestanța, cât și ce opțiuni de ținute sunt potrivite pentru diferite medii de afaceri, fie că vorbim despre eticheta business formal sau cea business casual. Mergi la sigur cu un costum gri sau bleu, completat cu o cămaşă albă, cravată din mătase, batistă de buzunar și pantofi Oxford pentru o întâlnire cu acționari sau un eveniment public. 

În abordarea tip casual, nu mai vorbim de o cromatică neutră, așa că gentlemanii pot alege un sacou casual la care optând pentru cu o paletă de culori mai îndrăznețe. Vezi cum îți poți asorta în ținută un mix de culori vii, în nuanțe pastel. Ai grijă cum să le combini cu echilibru și în felul acesta să eviți un aspect inestetic. Află cum poţi combina o pereche de pantaloni khaki, pantofi brogue sau loafers, cămaşă „button-down” și blazer casual pentru un look reușit. 

Așa cum v-am obișnuit, continuăm să povestim despre greșelile de styling care se pot strecura în ținutele business (și chiar și în cele casual!) și despre cum ne accesorizăm în ton cu diferitele contexte de afaceri sau after hours, urmând câteva direcții, astfel încât să fim mereu o apariție plăcută.

Ne bucurăm că și în acest episod am putut discuta pe larg despre întrebările care apar atunci când vrem un look business elegant și o apariție casual de bun gust. Dorim să auzim în continuare părerile voastre - iar aici așteptăm comentariile voastre pentru a alege subiectul viitorului episod!

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.