Garderoba de primavara-vara 2017 >> Ce sa porti in acest sezon

Pentru ca suntem in plin sezon cald, iti propunem cateva reguli dupa care sa-ti alcatuiesti garderoba  de primavara-vara. Afla care este secretul unei garderobe smart, ce culori sa asortezi si cum te imbraci stilat, fara efort.

Esti un tip mereu in miscare. Mereu ai ceva de facut. Esti intr-o continua evolutie, intr-o continua transformare. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa uiti de stilul tau vestimentar. Ba dimpotriva. Un costum barbatesc bine croit, un accesoriu masculin bine plasat, o pereche de pantofi eleganti: toate iti reprezinta cartea de vizita. Toate iti confera incredere in propria persoana. Si tocmai de aceea, colectia Step Forward by Tudor Tailor iti este adresata.

Esti un barbat pentru care moda este o expresie a caracterului. Tocmai de aceea colectia Step Forward este de baza in alcatuirea stilului tau pentru primavara-vara. Mai ales dupa ce vei fi citit sfaturile noastre. Iata ce sa porti in acest sezon.

Stilul effortless – Garderoba de primavara-vara 2017 are cateva secrete

Tinuta barbateasca pentru primavara-vara 2017 este effortless. Fie ca vorbim despre tinuta office, despre costumul business, despre un costum barbatesc de ceremonie, look-ul se incadreaza in stilul “tocmai ce am aruncat asta pe mine”. Este ca un dans de balet, daca vrei. Daca e bine interpretat, vezi doar baletul, nu si efortul din spatele miscarilor.

Tocmai in aceasta idee am creat colectia Step Forward. Pana la urma, tu trebuie doar sa fii bine imbracat. Trebuie sa iti continui drumul, trebuie sa te prezinti cel mai bine la o intalnire de business sau la un eveniment. De restul – de miscarile din spate – ne ocupam noi.

Astfel, am gandit costumul tau office dar si tinuta ta casual sau de ocazie. Trebuie sa fie impecabile si sa te faca sa te simti bine in pielea (si in hainele tale). In aceasta idee, am trasat liniile pentru garderoba de primavara-vara 2017, prin colectia ce te invita sa mai faci un pas in fata in calatoria ta, si in stilul tau.

Tinuta business effortless  poate fi alcatuita dintr-un sacou cu piept dublu si o pereche de pantaloni cadrilati. Un costum casual effortless poate insemna sacou la doi nasturi cu pantalon cu imprimeu, intr-o culoare tare. Poti “domoli” tinuta cu ajutorul unei camasi albe clean-cut, clasica si cu accesorii maro, ton in ton. Poti adopta un stil relaxat si cu un costum elegant. Lungimea pantalonilor la dunga, sacoul usor cambrat dintr-o tesatura texturata, batista aranjata neglijent, au efectul effortless.

Tinuta versatila de dimineata pana seara – secretul unei garderobe smart

Nu in fiecare zi ai timp sa mergi sa te schimbi. Si daca ai o zi mai lunga, in care se intalnesc un business lunch, o sedinta la birou, o iesire cu sotia la restaurant, ai nevoie de acel outfit potrivit indiferent de ocazie.

Garderoba unui gentleman trebuie sa contina camasile de purtat la birou, sacourile elegante de ceremonie, cateva perechi de pantofi potriviti de zi cu zi, cateva sacouri business, pantaloni la dunga ce pot fi asortati indiferent de tinuta. Dar, garderoba masculina de primavara-vara 2017 trebuie sa mai contina ceva: tinuta versatila sau articolele vestimentare usor de asortat si de purtat de la inceputul si pana la sfarsitul zilei, indiferent de ocazia care s-ar intampla sa apara.

Cum arata tinuta barbateasca versatila? Iti propunem un exemplu de asortare din noua colectie Step Forward. Pantalonii Garrett, cu croiala clasica, trebuie sa se regaseasca in dressingul tau. Tocmai pentru ca sunt usor de asortat atat casual cat si office. La capitolul camasi clasice, stim sigur ca stai bine. Cu siguranta ai cateva modele, si desigur, le poti oricand purta intr-o tinuta versatila. Insa, iti propunem un accent de culoare si de indrazneala: camasa Peers. Un model de camasa cu guler frantuzesc, perfecta pentru mixuri casual in sezonul cald. Dar, cu putin curaj, o poti strecura si la birou, in spatele unui sacou business.

Atunci cand vine vorba de accesorizare, tinuta barbateasca versatila are nevoie de o pereche de pantofi loafers. Frumusetea acestui model de pantofi barbatesti este tocmai versatilitatea lor. Mocasinii pot fi la fel de bine purtati pe yacht, la o plimbare prin parc cu copiii, la o intalnire de business, la o tinuta casual sau la un eveniment formal.

Urmeaza sa-ti prezentam doua accesorii ce depasesc liniile tendintelor pentru primavara-vara 2017. Doua accesorii clasice in garderoba unui barbat. Si desigur, doua accesorii versatile: o curea din piele si geanta business (care, poate fi la fel bine purtata si casual, doar sa scoti laptopul din ea).

 

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.