Sfaturi de stil pentru vara

Pentru ca vara este abia la inceput, consilierii vestimentari Tudor Personal Tailor au cateva sfaturi de stil de care este bine sa tinem cont vara, si nu numai:

1. Pantofii pot avea o culoare care se regaseste în nuantele sacoului, astfel se creeaza o armonie cromatica in tinuta vazuta per ansamblu. Acelasi principiu se poate aplica si la cravata sau papion.

2. Batista de buzunar nu trebuie neaparat sa se asorteze cu o culoare din tinuta generala, poate fi o pata de culoare independenta si in nici un caz nu este recomandat sa fie din acelasi material ca si papionul sau cravata.

3. Sosetele se vor asorta cromatic cu pantalonii si nu cu pantofii. Astfel linia piciorului va fi prelungita in jos si nu se va crea o 'ruptura' vizuala, mai ales in timpul mersului.

4. Vara, pentru un look mai casual, se poate desface si al doilea nasture de la camasa, insa mare atentie la gulere. Acestea trebuie sa fie prevazute cu balene de sustinere, ceea ce le confera tinuta, pentru a evita alunecarea lor sub reverul sacoului.

Pentru a alege piesele esentiale pentru garderoba ta de primavara-vara si a beneficia de consiliere vestimentara gratuita, vizitează showroom-urile Tudor Personal Tailor din Bucuresti, Cluj si Timisoara.

Citeste in continuare si despre Ghidul costumelor de vara - costumul din in.

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.