Tudor Tailor a apărut pe Men's Fashion Magazine "Sunt cei mai buni pantofi pe care i-am încercat”

În vara anului trecut, am lansat aplicația online de customizare 3D a designului pantofilor made to order, pentru bărbați. Acum este live, iar prin această inovație digitală în moda autohtonă, bărbații se pot bucura de o experiență interactivă, captivantă și adaptată nevoilor fiecăruia. 

Tehnologia 3D de personalizare a încălțăminei bărbătești a fost remarcată și de publicația britanică Men’s Fashion Magazine care nu a ezitat s-o testeze și să-și customizeze perechea de pantofi dorită. Fashion editorii și-au customizat o pereche de pantofi negri, clasici despre care au scris într-o recenzie pe care vrem s-o împărtășim cu voi:

“Am avut plăcerea de a ne proiecta propria pereche de pantofi clasici folosind aplicația 3D. La utilizarea acestui serviciu rapid și ușor de urmărit, ne-am creat pantoful perfect și tot ceea ce a mai rămas a fost să așteptăm cu nerăbdare ca perechea să fie personalizată doar pentru noi.”, povestesc cei de la Men’s Fashion Magazine despre experiența din tool-ul 3D

aplicatie 3D incaltamintepantof elegant talpa rosie

“Am ales să mergem pentru o combinație de contemporan combinat cu clasic, printr-o pereche de pantofi cu model Double Monk, accesorizată cu o talpă îndrăzneață. Fiecare element al încălțămintei este customizat și nu doar că este distractiv, ci este incredibil să vezi cum iese la lumină creația ta.”, au continuat cei de la Men’s Fashion Magazine despre caracteristicile serviciului 3D.

Așadar, aplicația permite cumpărătorului să aleagă fiecare detaliu: de la ce culoare și ce tip de piele să aibă fiecare secțiune a pantofului, la culoarea șireturilor, tipul și culoarea tălpii sau a căptușelii - chiar și cum să arate cusătura pe exterior și alte detalii decorative prețioase.

detaliu talpa pantofi elegantdetaliu pantof elegant

“Încă de la experiența din online așteptările noastre au fost depășite, cu toate că am fost profund impresionați la primirea lor. Nu doar că sunt pur și simplu cea mai inteligentă și confortabilă pereche de pantofi pe care am încălțat-o, ci sunt și cea mai calitativă pereche pe care am pus ochii vreodată.”

pantof elegant double monk

pantofi eleganti negri

Acest salt digital înseamnă o adaptare la nevoile pieței actuale. Printr-o tehnologie care le permite domnilor să “probeze” pantofii, aplicația vine în întâmpinarea celor obișnuiți cu achizițiile online. Cu un grad mai mare de control asupra produselor pe care le cumpără și care îi reprezintă, într-un fel sau altul, domnii se pot bucura de navigarea rapidă și intuitivă prin aplicație. 

detaliu catarama pantofi eleganti

poze pantofi eleganti

Chiar dacă ar putea părea o opțiune scumpă, la Tudor Tailor credem în luxul accesibil - așa că, o pereche personalizată variază între 360 € și 490 €, în funcție de tipul pielii, modelul ales sau finisaje. Livrarea durează mai puțin de 2-3 săptămâni în țară, și până la 4 săptămâni în internațional.

model pantof elegant

Pentru a testa aplicația 3D, nu trebuie decât să intri pe www.tudor-tailor.com/3dtool și poți customiza orice model, fie că alegi pantofii Oxford clasici sau optezi pentru o pereche de loaferi îndrăzneți.

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.