5 Idei de Ținute Elegante pentru Petrecerea de Revelion 2019-2020

Vin, sărbătorile, vin în fiecare an mai repede decât în cel precedent. Ei bine, timpul zboară când te distrezi. Totuși, distracția nu s-a terminat! Trecerea între ani se apropie cu pași rapizi și este ocazia specială când noi, domnii, vrem să îmbrăcăm ținuta perfectă pentru o seară de neuitat.

Iarna ne găsește în căutare de cadouri pentru cei apropiați, rezervând locațiile de sărbătorit, dar și achiziționând vestimentația ideală pentru noaptea dintre ani.

Dacă încă nu ți-ai ales piesele vestimentare pentru petrecerea de Revelion și ai nevoie de câteva sfaturi pentru a face alegerea potrivită, iată 5 idei de ținute din care să te inspiri indiferent de locația în care te vei afla, fie că faci revelionul la munte sau la o petrecere de gală.

Idei de ținute de seară, pentru o cina specială de Revelion

Seara de revelion se anunță fastuoasă, poate chiar în varful unui skyscraper dintr-un oraș european, într-o tematică elegantă. Pentru look-ul cinei dintre ani, îți recomandăm o ținută made to measure în care catifeaua se află în prim plan, iar tu vei atrage priviri intime și vei oferi un aer distins pe durata serii. 

Pentru un cadru restrâns, într-o locație intimă, dar plin de rafinament și gust, o astfel de ținută va purta eticheta masculinității desăvârșite, potrivită unei cine speciale alături de cei dragi.  

Sfatul nostru este ca pentru o astfel de ocazie să nu te gândești la ce se poartă: tendințele rămân în 2019, iar noi îți propunem să pășim în 2020 cu piese vestimentare clasice care nu blochează paleta cromatică la nuanțe de negru. 

Așadar, nu-ți fie frică să optezi pentru un costum bărbătesc de catifea în nuanțe de burgundy sau albastru, dar asigură-te că te încadrezi în partea mai întunecată a spectrului.

Sfat: Asigură-te că hainele tale nu sunt rigide sau prea strâmte, ca pe parcursul serii, dar și al nopții, să ai parte de momente memorabile. Oricât de mult ți-ar placea să porți o nouă pereche de oxford lăcuiți, nu purta pantofii imediat scoși din cutie, și în felul acesta te vei bucura de ringul de dans, iar buna ta dispoziție nu va fi afectată.

Idei de ținute Black Tie, pentru gala de Revelion

Dacă pe invitația la party scrie Black Tie, te felicităm: ai ales să închei anul în stil, și nu oricare, ci în cel mai elegant stil posibil. La o astfel de gală festivă îți recomandăm să îmbrăci un costum din trei piese accesorizat cu elemente specifice dress codului Black Tie care vor completa look-ul dorit și nu îi vor oferi un aspect încărcat.

Ținuta recomandată este una foarte formală, dar care continuă să te reprezinte - în ceea ce privește sacoul, în cazul în care nu ai mai avut ocazia până acum, te provocăm să încerci sacoul ceremonial pe care să-l accesorizezi cu nelipsitul papion și o pereche de butoni timeless.

 

 

piese vestimentare de revelion Costum CEREMONIE EMERITUS

Dacă ai experimentat deja variantele propuse, atunci îți propunem să mergi mai departe și să mizezi pentru reunirea ambelor caracteristici în cadrul aceluiași sacou: un sacou de catifea la două rânduri de nasturi.

Cu toate că materialul este intrinsec opulent, în structura unui sacou la două rânduri capătă acel je ne sais quoi al luxului declarativ. Catifeaua este epitomul luxului, un material clasic, de seară pentru sezonul rece, iar construcția la două rânduri de nasturi, cu o croială slim, flatează silueta și vă va îmbrăca într-o eleganță pur britanică.

 

Idei de ținute șic, pentru petrecerea în club

Scena clubului îți oferă prilejul să mixezi piese vestimentare într-un stil lejer, dar cu bun gust. Optează pentru o cămașă cu un pattern jucăuș, și pentru un plus de șarm, poți lăsa primii nasturi desfăcuți. Întregește look-ul cu un sacou din țesăturii ușoare, fine și elastice, care îți oferă confort termic sporit și libertate în mișcare pentru locația incendiară dintre ani.

In ceea ce priveste sacoul, in cazul in care nu ai mai avut ocazia pana acum, te provocam sa incerci sacoul la doua randuri de nasturi sau sacoul de catifea.

Pentru că un smoking ar fi prea formal pentru noaptea dintre ani petrecută într-un club, cu siguranță însă nu vei avea probleme să porți o jachetă smoking în combinație cu jeans și camașa sau cu un tricou.

tinuta revelion club

Noaptea de Revelion înseamnă în primul rând distracție alături de familie și prieteni, iar confortul fizic este esențial atunci cand vrei să te poți mișca în voie sau să dansezi toată noaptea. Optează pentru materiale ușoare și flexibile, potrivite locației alese de tine.

Complimentează sacoul cu o batistă lejer poziționată la piept pentru un aer nonșalant și alege culori îndrăznețe care te vor scoare din anonimat pe ringul de dans.

Idei de ținute elegante, pentru petrecerea la restaurant

Petrecerea de la restaurant este alternativa mai clasică a nopții rebele din club de Anul Nou. Dacă ai optat pentru o astfel de seară, fii sigur că mâncarea va fi delicioasă (deci poartă ceva confortabil), atmosfera excelentă (vei ajunge cu siguranță pe ringul de dans) - deci ai ocazia perfectă să îmbraci o croială care poartă amprenta eleganței.

Pentru acest cadru, într-o locație deschisă, costumul din trei piese este o alegere excelentă. Alege nuanțe complementare pentru cele două piese din jumătatea de sus a ținutei. Recomandăm să optezi pentru complexitatea carourilor care oferă un aspect texturat și completează look-ul cu o pereche de pantaloni uni, eleganți care vor întregi piesele alese.

Nu uita să alegi încălțămintea potrivită, care îți va completa perfect restul ținutei de Revelion. Alege o pereche unicată, pe care o poți customiza chiar tu pentru a se potrivi la virgulă ținutei imaginate.pantofi revelion elegantiincaltaminte barbateasca eleganta

Descoperă aplicația 3D unde îți poți crea proprii pantofi de costum!

Idei de ținute casual, pentru un Revelion în cabana de la munte

Dacă alegi să îți petreci Anul Nou cu prietenii la munte, nu vorbim de un cadru festiv, ci mai degrabă de unul relaxat. 

Alege o ținută lejeră și casual: puloverul din lână merinos 100%, cu o țesătură fină și guler rotund, purtat peste o cămașă (sau un tricou) este potrivit pentru astfel de situație. Selectează culori închise (negrul este ok, dar poți opta pentru nuanțe în contrast de maro, albastru sau roșu, sunt mai puțin severe) și asortează-l cu un sacou. 

Dacă vrei să evadezi în seara de revelion din nota relaxantă a ieșirii, alege un sacou în culori aprinse sau cu un pattern mai interesant te vor face remarcat în jurul mesei de celebrare.

Pentru că serile la munte sunt răcoroase, îți recomandăm să alegi din selecția de jachete și geci  ready to wear sau made to measure. Alege piesa dorită pentru protecția necesară și bucură-te de timpul petrecut la showul de artificii sau la un trabuc cubanez alături de ceilalți gentlemeni.

Optează doar pentru materiale prețioase, care conțin matase sau casmir în compoziția țesăturii și alege o pereche de ghete din piele cu construcție Goodyear Welt. 

pantofi barbatești eleganți

incaltaminte personalizata

Pentru a alege piesele esențiale pentru garderoba ta de toamna-iarna și pentru a beneficia de consiliere vestimentară gratuită, viziteaza showroom-urile Tudor. Personal Tailor din Bucuresti, Cluj si Timisoara.

Pentru un touch de eleganță, dacă ai deja ținuta gata, îți recomandă să te accesorizezi cu un papion elegant sau o pereche de butoni specială care să marcheze trecerea dintre ani cu succes!

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.