La Tudor Personal Tailor primavara incepe cu peste 300 de materiale noi!

Pentru ca ne aflam deja in luna lui martie si este timpul sa va pregatiti garderoba de primavara-vara, de astazi veti gasi la Tudor Personal Tailor peste 300 de materiale noi, din colectiile Drapers.

Pentru primavara, va propun un costum business versatil, practic, durabil, unic. Pe scurt, colectia Five Stars, realizata in exclusivitate de Vitale Barberis Canonico pentru Drapers. In ceea ce priveste costumul smart-casual de primvara, sunt 3 cuvinte care definesc tendintele acestui an: culoare, lumina, carouri. Peste 40 de tesaturi Super 150’s in carouri de diferite dimensiuni si culori, toate adunate intr-un singur mostrar: Spring Jackets by Drapers.

O vara in matase si in. Placerea de a purta un costum la comanda chiar si in cele mai toride zile ale verii este acum posibila la Tudor Personal Tailor. Lana, matasea si inul vor fi vedetele acestei veri. Peste 50 de tesaturi in diferite combinatii (lana, matase, in sau chiar matase 100%) sunt acum reunite in mostrarul Estate In Seta E Lino by Drapers. Pentru domnii mai creativi si mai indrazneti, propunerea Tudor Personal Tailor este colectia de tesaturi Portosole by Drapers realizate din bumbac 100%. Cuvintele cheie sunt culoarea si fantezia.