Idei de cadouri pentru barbati

 • Idei de cadouri de Crăciun pe care bărbații și le doresc cu adevărat

  Atmosfera de sărbătoare este deja prezentă peste tot, e agitație, toată lumea se află în așteptarea primilor fulgi de zăpadă și a cadourilor de Crăciun lăsate cu grijă sub brad.

  Dacă și tu ești în pană de idei și pregătești pe ultima sută de metri listele interminabile de cadouri pentru toți cei dragi, iar pe lista ta se află și un gentleman rafinat (sau mai mulți) cu gusturi impecabile, consilierii vestimentari Tudor Personal Tailor ți-au pregătit o mulțime de sugestii ca să faci față cu brio acestei provocări. Și fără să fie nevoie să îți rupi din timp ca să mergi la cumpărături!

  Continue reading

 • Cadouri de Ziua îndrăgostiților pentru el: 11 idei pentru bărbații cu gusturi rafinate

  Uneori este o adevarată provocare să alegi cadouri pentru el. Îți dorești să-l surpinzi oferindu-i cadoul perfect, însă de data aceasta pare că ai epuizat deja toate opțiunile?

  Nu orice cadou este potrivit pentru un gentleman, iar dacă îți dorești să-i oferi ceva special și simți că ai nevoie de câteva sugestii, ne-am inspirat din preferințele clienților noștri și îți prezentăm în cele ce urmează 11 idei de cadouri pe care i le poți face iubitului de 14 februarie, care sperăm să-ți ușureze provocarea.

  Când decizi care e cadoul cel mai potrivit pentru Valentine’s Day, tot ce trebuie să faci este să plasezi o comandă online, iar noi îți vom trimite cadoul deja împachetat.

  Continue reading

1 - 2 of 2 products