Timp necesar pentru a citi acest articol:
si

Fusion Art – Colectia de costume barbatesti toamna-iarna 2016/17

9 November 2016

0 Comentarii

Tudor Tailor lanseaza noua colectie de costume barbatesti si accesorii pentru sezonul Toamna-Iarna 2016-2017, reunite sub conceptul Fusion Art. Noua colectie, care exprima imbinarea dintre arta si stil, a fost prezentata intr-un eveniment special care a avut loc la showroom-ul Tudor Tailor din Bucuresti.

Tudor Tailor propune pentru sezonul toamna-iarna 2016-2017 costume barbatesti intr-o cromatica variata de tonuri mature, dar luminoase, care impreuna ofera colectiei o subtila influenta retro, cu un aspect modern si impozant fara efort.

Materialele de cea mai inalta calitate – lana sau amestecuri de lana si matase ori mohair, nuantele elegante si culorile accent ofera un caracter dinamic, un imbold de energie inspirat de finalul sezonului rece si apropierea primaverii.

Colectia de costume barbatesti Fusion Art combina piese in nuante somptuoase, cu note retro de maro si verde, complementate de piese albastru intens sau violet, ideale pentru a lumina o tinuta in sezonul rece.

Piesele in tonuri aprinse de rosu sau roz sunt echilibrate intr-o maniera masculina de nuante de albastru sau culori neutre. Cromatica noii linii de costume barbatesti este imbogatita de tonuri elegante de burgundy, usor de combinat cu piese in albastru intens.

Melanjul cromatic al noii linii de costume barbatesti Tudor Tailor vine sa sustina tocmai conceptul Fusion Art al colectiei Toamna-Iarna 2016-2017 din care nu lipsesc nuantele sobre de gri sau negru, care balanseaza tonurile deschise la culoare.

 Colectia de costume barbatesti toamna-iarna 2016/17

Colectia Tudor Tailor Toamna-Iarna 2016 – 2017 este disponibila in noul Flagship Store din Bucuresti, pe Calea Floreasca 112, si in showroom-urile din Cluj si Timisoara.

Intreaga gama de produse – costume, camasi, pantofi sau accesorii, precum si articole de marochinarie personalizabile (genti sau huse de laptop si tableta) – se pot achizitiona si prin intermediul magazinului online www.tudor-tailor.com, urmand ca aceasta sa fie disponibila inclusiv la nivel international.

Adauga comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii