Cum a fost Lansarea Colecției de costume "Don't Be a Suit" Summer 2018

Joi, 7 iunie showroom-ul Tudor Tailor din București s-a transformat în cel mai hot loc de socializare, un loc în care toate elementele din viața unui gentleman au fost reunite pentru a celebra tradiția eleganței pe care o promovăm. 

Ușile s-au deschis pentru cei peste 130 de invitați, oameni de business, vedete mondene din lumea sportului, bloggeri din industria de fashion și lifestyle, cât și parteneri, clienți și prieteni, alături de televiziuni, care s-au bucurat de prima prezentare a colecției Don't Be a Suit - Summer Collection 2018.

Despre cum a fost și ce surprize au avut invitații din partea noastră și a partenerilor evenimentului, descoperă în materialul nostru post-eveniment:

vinuri rosova Invitații au avut parte de nenumărate surprize

Încă de la intrare invitații s-au bucurat de vinurile selecte de la Cramele Rasova, care au pornit cele mai interesante discuții și previziuni cu privire la noua colecție - ce culori, patternuri și stiluri vor fi propuse?

Nici delicatesele mediteraneene create de MEZE by Divan nu au fost mai prejos și au delectat invitații cu delicii gourmet, iar băuturile fine de la Metaxa și cocktailurile de la Touching Art Cocktail au continuat atmosfera întreaga seara. În așteptarea prezentării noii colecții, terasa showroomului a fost și ea animată de trabucurile și țigările de foi pregătitee cu grijă de El Unico.

noua colectie costume barbati Tudor tailor Aranjamentele florale create de Magnolia au contribuit la o ambianță plăcută, alături de corpurile de iluminat de la Buturuga Design.
eveniment lansare colectie costume de barbati vara Petrecerea de lansare a colecției Don't Be A Suit s-a întins până seara târziu

Momentul cheie al serii: prezentarea colecției de vară Don't Be a Suit

Elementul central al serii a fost o prezentare selectă de modă, cu noua colecție ce include costume de vară pentru bărbați, create din țesături dedicate în mod special comodității în sezonului cald.

Pentru vara anului 2018, am a ales să propunem o colecție de ținute moderne altfel, dedicată bărbaților care nu se îmbracă pentru a impresiona, ci sunt definiți de originalitate, încredere și creativitate.  

Pentru că bărbații adevărați știu deja că succesul conferă eleganță realității și nu simt nevoia să-și limiteze eticheta personală doar la un costum.

noi costume de barbati de vara

Pentru a veni în întâmpinarea bărbaților mereu în mișcare, am selectat o serie de țesături mai ușoare, dar greu de șifonat și de pătat, cu o croială care să urmarească linia corpului, punând pe primul plan lejeritatea și confortul celui care poartă costumul.

colectia costume de barbati vara

Invitații au putut admira o prezentare de modă cu întreaga colecție Don’t Be a Suit, modelele cele mai în vogă din aceasta fiind cele în nuanțe de albastru, bej și gri, cu un mic detaliu care să dea viață întregii ținute: căptușeala viu colorată.

La nivel de pattern-uri, experții vestimentari au ales carouri și „pepite-uri” pentru ținutele Casual, iar pentru cele Business - dungile, tiparele Prince of Wales și Herringbone.

costume barbatesti Modelele au prezentat toate costumele din Colecția Don't Be a Suit

La finalul prezentării, în aplauzele invitaților, Alin Copindeanu, Co-Fondator al brandului, a invitat pe scenă alături de el întreaga echipă, în semn de mulțumire pentru implicarea și eforturile acestora în direcția realizării acestei colecții speciale dedicată autenticității.

echipa tudor tailor Finalul defilării prezentării colecției Don't Be a Suit

Concert live alături de Andre Leonte & Band

Pe lângă prezentarea de modă și surprizele despre care deja am povestit, invitații au avut parte și de un concert live, susținut de Andrei Leonte & Band, astfel încât seara să reprezinte un moment complet de bucurie și relaxare.

Imediat dupa prezentarea colecției, invitații s-au bucurat de ciocolata belgiană creată de mult iubita ciocolaterie Leonidas.

vedete tudor tailor Seara a fost un moment de revedere pentru prieteni

Tudor Tailor rămâne o experiență inedită pentru fiecare client

Cu o experiență de 8 ani în domeniul costumelor bărbătești,  am rafinat și am transformat simpla nevoie de a purta un costum într-un stil de viață înnobilat de eleganță.

Tudor. Personal Tailor reprezintă eticheta masculină de inspirație britanică și măiestrie italiană, un concept custom-made reinventat. Încercăm zilnic să sincronizăm perfecțiunea croitoriei de tip englezesc fiind foarte atenți la nevoile clientului în dinamica cotidiană contemporană.

Experiența pe care ne dorim să o livrăm clienților noștri într-un mod eficient și rapid este plăcerea de a îmbrăca un costum unic, realizat după cele mai înalte standarde de tradiție britanică, folosind materiale de calitate superioară, provenite de la furnizori renumiți din întreaga lume. 

Descoperă colecția Don't Be a Suit și rezervă-ți propria sesiune de fitting

într-unul din showroomurile din București, Cluj sau Timișoara.

colectia de vara costume de barbati elegante

Mulțumiri speciale partenerilor lansării colecției:

Mastercard, Rasova, Meze, Automobile Bavaria, Leonidas, El Unico, Metaxa, Aqua Carpatica, Touching Art Cocktail, Magnolia, Buturuga Design și TNT Brothers.

Fotografii: Colecția de vară Summer 2018 - Don't Be A Suit by Tudor. Personal Tailor.

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.