Echilibrul perfect intre Business si Casual

Pentru cele mai multe companii, aspectul vestimentar detine o importanta majora in politica companiei, mai ales cand este vorba de servicii care presupun un contact direct cu clientii. in zilele de Vineri sunt insa dispuse sa relaxeze codul vestimentar, insa linia dintre un costum business casual si una sport este foarte fina.

Codul vestimentar business casual sau smart casual, poate fi ocazia perfecta de a experimenta cu garderoba si a-ti etala stilul personal, insa o doza prea mare de “casual” in tinuta, te poate face sa arati neprofesional.

Iata cateva sugestii simple din partea Tudor Personal Tailor, pentru a te ajuta sa creezi echilibrul perfect intre business si casual, intr-o zi obisnuita de vineri, la birou.

Alege modele de costum versatile, care pot fi purtate fara cravata la camasa, iar in zilele racoroase de toamna, un pulover cu guler in V sub sacou este o alegere perfecta.

Echilibrul perfect intre Business si Casual
Echilibrul perfect intre Business si Casual

Profita de sansa de a integra putina culoare in vestimentatie, purtand un sacou la comanda in alte culori decat cele neutre de gri, negru sau alb, sau adauga putina textura tinutei cu un sacou in carouri. Asortat cu un pantalon bleumarin si o batista uni, obtineti un costum casual, perfecta pentru intalnirile informale.

Alege o camasa la comanda cu maneca lunga, de culoarea alba sau bleu-deschis (light blue), simpla sau in dungi. Acestea nu numai ca se pot asorta foarte usor cu aproape orice culoare de cravata, dar pot fi purtate si in combinatie cu majoritatea tipurilor de sacou, precum si cu o gama larga de culori si tipuri de pantaloni. Camasa purtata cu o pereche de butoni si fara cravata confera un look classic, fara a incarca tinuta, iar daca te decizi sa porti totusi cravata, alege una subtire, pentru a pastra nota de casual a tinutei.

Echilibrul perfect intre Business si Casual

Completeaza tinuta cu o pereche de pantofi la comanda si o curea din piele 100% naturala, de aceeasi culoare. Modelele Oxford, Derby, Loafers, Monk Strap, sunt toate considerate standard pentru codul vestimentar business casual.

Echilibrul perfect intre Business si Casual
Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.