Costumul croit pe masura - Costum la comanda

Pentru ca ne aflam deja in luna septembrie si este timpul sa ne pregatim garderoba pentru sezonul de toamna-iarna, iata un mic ghid al procesului extrem de usor si simplu prin care poti alege un costum la comanda, personalizat conform dorintelor tale.

Alege cea mai buna versiune a ta in 3 pasi simpli:

 1. Alege tesatura dorita din aproximativ 5000 de materiale de calitate superioara, provenite de la furnizori renumiti si respectati din intreaga lume, a caror traditie de sute de ani si maiestrie artizanala, au facut ca numele lor sa fie sinonime cu luxul, calitatea si inovatia.

Costumul croit pe masura - Costum la comanda

Holland & Sherry, Dormeuil, Vitale Barberis Canonico, Ermenegildo Zegna sau Cerruti, sunt doar cativa dintre cei mai renumiti producatori constant angajati in cercetare pentru obtinerea tesaturilor tot mai fine si mai pretioase, din cele mai bune fibre naturale, cu o gama extraordinara de culori si tipuri de materiale, de la lana si catifea, pana la in, matase sau casmir.

2. Prin procesul nostru special de customizare, ai posibilitatea de a personaliza costum la comanda pana la ultimul detaliu, pentru a-ti exprima stilul tau personal: plecand de la selectia croielii si culoarea captuselii, la stilul buzunarului, forma reverului, precum si forma butonierelor si a nasturilor.

Costumul croit pe masura

Adauga o ultima nota personala, alegand textul si stilul monogramei din interiorul sacoului, iar acesta va deveni o piesa exclusiva si unica in garderoba ta.

Costumul croit pe masura

3. Costumul la comanda este croit exact pe masura ta, accentuand trasaturile armonioase pentru a complimenta forma corpului tau: plecand de la marimea umerilor, la lungimea corecta a sacoului, precum si a pantalonului.

Costumul croit pe masura - Costum la comanda

Te asteptam in showroom-urile Tudor Personal Tailor, unde procesul de masurare va fi asigurat de maestrul croitor Tudor sau unul din consilierii vestimentari.

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.