Ținutele bărbătești create pentru vară: Ce costume poartă domnii eleganți în sezonul cald?

Vara și temperaturile estivale nu ar trebui să fie un impediment pentru stilul tău personal. Poți rămâne la fel de elegant în ținute adaptate sezonului. Costumele bărbătești pentru vară sunt realizate din materiale ușoare și răcoroase, dedicate confortului tău termic, dar care conferă același look de material prețios și eleganță.

La Tudor Tailor folosim tehnologii la nivel de țesături care fac ca aceste costume să se șifoneze greu și să fie foarte greu de pătat - sunt ideale pentru birou sau pentru o nuntă în aer liber chiar și pe cele mai toride temperaturi de vară. În ceea ce privește modelele, suntem mereu la curent cu cele mai rafinate tendințe, pe care încercăm să le încorporăm în colecțiile noastre, păstrând tradiția britanică ce stă la baza brandului Tudor Tailor.

Ți-am pregătit cele mai noi tendințe de vară în termeni de costume pentru bărbați, de la croi, culori, materiale și până la imprimeuri, care se regăsesc chiar în cele mai noi modele de costume, abia lansate în colecția noastră.

Ce definește costumele de vară bărbătești Tudor Tailor?

Bărbații Tudor Tailor nu se îmbracă pentru a impresiona și pentru a emana încredere - ei sunt deja bărbați de succes definiți de originalitate, încredere și creativitate. Pentru că bărbații adevărați știu deja că succesul conferă eleganță și nu simt nevoia să-și limiteze eticheta personală la un costum.

Costumele de vară Tudor Tailor se adresează tuturor gentlemanilor eleganți, nu doar oamenilor de afaceri. Este important să te simți tu însuți și hainele pe care le porți să te reprezinte, de aceea colecția noastră estivală este disponibilă într-o gamă largă de culori și modele de costume bărbați, cât și de materiale de cea mai bună calitate, cu care deja te-am obișnuit.

costum bleumarin pentru vara Costum albastru de vară, din țesătură Scabal

Tendințele verii: Ce ținute de vară pentru bărbați purtăm?

Tendințele anului se adresează bărbatului modern, mereu în mișcare. Colecția de vară Tudor Tailor propune pentru sezonul cald modele de costume tip slim și slim fit, în stiluri casual și office.

Pentru această vară, ne-am axat pe confort, dar nu am renunțat deloc la eleganță. Toate costumele urmăresc elegant linia corpului cu o croială slim care evidențiază statura și îți vor da un look fresh, în concordanță cu sezonul cald.

Culorile verii: Nuanțe de albastru, portocaliu, roz și mov

Culorile estivale sunt de o nonșalanță inegalabilă. Colecția de vară Tudor Tailor cuprinde modele de costume moderne într-o varietate mare de nuanțe de albastru, de inspirație marină, o culoare versatilă pe care foarte mulți bărbați o îndrăgesc. Nu lipsesc nici rozul și portocaliul, două culori îndrăznețe care sunt ideale pentru ținutele de vară și vacanță.

Costume casual

Pentru costume casual bărbați, în afară de nuanțele de albastru și bleu, predomină gri-ul deschis, portocaliul și bejul, culori deschise, care exprimă un look relaxat și lejer.

Costume business cu accente văratece colorate

Pentru costume business bărbați am păstrat același look de vară, însă în culori puțin mai sobre și o croială specifică modelului office. Printre culorile preferate de bărbați pentru costumele business de vară sunt albastrul închis și verdele, cât și bejul nud.

costum business in carouri Costum business în carouri subtile

Alege căptușeala colorată

Colecția de vară te va surprinde cu detaliile desăvârșite. Costumele pentru bărbați casual vin cu căptușeli colorate, care scot toată ținuta din anonimat.

Deși nu este la vedere, un adevărat gentleman știe că orice detaliu contează - inclusiv căptușeala. Alege să îți faci un costum made to measure căruia să îi adaugi o căptușeală cu pattern colorat, care să se întrevadă atunci când ești în mișcare.

captuseala colorata pentru costum Căptușeală colorată pentru costumele casual

Costumele de vară au țesături ușoare, dar foarte rezistente la șifonare și pătare

Colecția de vară Tudor Tailor aduce în prim plan blenduri de materiale care propun țesături subțiri, ușoare și extrem de răcoroase, pentru care relaxarea este punctul principal. Combinând materialele potrivite, experții în țesături care ne sunt parteneri au obținut noi materiale subțiri și confortabile, care sunt în acelați timp mult mai rezistente la șifonare și pătare.

Iată care sunt cele mai folosite mixuri de materiale pentru colecția de vară:

Costume casual din amestecuri de in și bumbac

Costumele casual de vară au cele mai subțiri și confortabile materiale. Pentru vara aceasta, ne-am bazat pe amestecul de bumbac și in, o combinație ce îți lasă pielea să respire și rămân în același timp impecabile.

Uită de grija costumelor care se șifonează. Am creat pentru tine costume care să îți ofere beneficii și pe care poți să le porți zilnic fără nicio grijă.

costum de vara cu sacou in carouri Costum cu sacou în carouri

Costumele elegante din amestecuri de lână cu mătase sau mohair, perfecte pentru ținutele formale

Ținutele business, mai formale, cer și materiale pe măsură. Pentru costumele bărbătești business, materialul preferat este lâna, însă în combinații cu mătase sau mohair, pentru a oferi o textură mult mai fină.

La fel ca în cazul costumelor casual, materialele obținute din aceste amestecuri îți oferă o mare libertate de mișcare și păstrează nota de eleganță pentru ca tu să oferi imaginea care te ajută să ai succes în toate proiectele pe care ți le propui.

costum business de vara cu dungi Costum bleumarin elegant, cu model pinstripe

Imprimeurile verii: Subtile pentru costumele business, curajoase pentru cele casual

Sezonul cald îți permite să jonglezi mai mult cu imprimeurile costumelor, chiar și cu cele pentru costumele business. Descoperă care sunt cele mai în vogă imprimeuri și cum să scoți ținutele din anonimat cu mixul potrivit:

Carourile și pepite-urile

Imprimeul joacă un rol foarte important, mai ales că este principalul detaliu care atrage atenția. Pentru vara aceasta, îndrăznește să porți carouri și pepite-uri mai ales pe sacou. Ele îți transformă ținuta din una banală în una atent aleasă.

costum de vara cu imprimeu in carouri Costum cu pattern în carouri
costum smart casual in carouri Costum smart casual, în carouri
costum casual gri pentru vara Costum casual în carouri

Dungile verticale și tiparele emblematice Prince of Wales și Herringbone

Vara aceasta poți opta pentru clasicul imprimeu cu dungi sau poți merge pe o variantă modernă -- sunt la modă tiparele Prince of Wales și Herringbone, care aduc un plus de îndrazneală în orice ținută.

Accesoriile potrivite pentru ținutele bărbătești de vară  

Niciun costum nu este complet fără acele finishing touches - așa că nu uita de accesorii costume bărbați. Chiar dacă nu ai multe ținute, accesoriile sunt cele care te ajută să aduci mereu un aer nou costumelor tale. Vara este mai greu de abordat o ținută ca la carte, însă nu înseamnă că renunți de tot la accesorii.

Iată ce să alegi în termeni de accesorii pentru o ținută de vară:

Loafers - pantofii ideali pentru vară

Tendințele în moda masculină recomandă încălțăminte mai comodă pe timpul verii. Pe lângă clasicii pantofi Oxford, este bine să ai în garderobă și o pereche de loafers pe care să îi porți mai ales la ținutele casual.

pantofi loafer pentru costum Costumele casual, în culori deschise se potrivesc cu o pereche de Loafers

Bretelele - accesoriul care îmbină utilul cu plăcutul

Poți alege o pereche de bretele bărbați colorate care să contrasteze cu restul ținutei. Astfel, vei ști că pantalonii tăi sunt mereu așezați cum trebuie și vei obține și un look îngrijit.

bretele pentru costum Alege o pereche de bretele!

Batista - pata de culoare de nelipsit

Pentru sacouri de orice tip, alege batiste bărbați din gama noastră variată. Mai ales pe timpul verii, o batistă colorată îți va transpune outfitul în peisajele feerice pe care vara le oferă.

batista pentru costumul de vara Batista este un mic detaliu care va scoate ținuta din anonimat

Cravata - ideală pentru un costum business

Mai ales pentru costumele business, o cravată bărbați întregește ținuta într-un mod simplu, dar de efect. Alege să ai în garderobă mai multe cravate pe care să le folosești în funcție de momentul dat. Este recomandat să ai câteva cravate în culori uni, dar și cravate cu patternuri mai colorate.

cravata pentru costumele de vara Cravata cu model colorat este ideală pentru ieșirile de zi cu zi

Alege-ți ținutele elegante de vară astfel încât ele să fie o reflecție a stilului și personalității tale. Completează-le cu accesorii rafinate și nu vei trece neobservat în niciun context.

Descoperă întreaga colecție de costume bărbați la comandă

și programează o vizită în showroom sau online.

Consilierii noștri vestimentari te vor ajuta cu sfaturi și te vor îndruma către alegerea perfectă din prima clipă când ne vei călca pragul.

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.