Faimoasele accesorii și aparate de bărbierit Edwin Jagger sunt în premieră la Tudor Tailor

Faimoasele accesorii de bărbierit și grooming marca Edwin Jagger sunt acum la Tudor Personal Tailor. De la costum, pantofi, accesorii, până la parfum sau mașină, o imagine impecabilă nu este completă fără îngrijirea și aranjarea părului facial.

Fie că ești unul din bărbații care acordă strict timpul necesar pentru un bărbierit, sau preferi o întreagă experiență, un ritual de bărbierit luxos, cu toate tabieturile, Tudor Personal Tailor îți oferă acum posibilitatea să te bucuri de acest aspect al îngrijirii personale la un nivel care face o distincție clară între uzual si excepțional.

Descoperă totul despre faimoasele accesorii de bărbierit marca Edwing Jagger și intră în lumea unor aparate de ras clasice și distinse care te vor fascina, și pe care te invităm să le vezi și în showroomul nostru.

 

produse de ingrijire si ras barbati

Povestea brandului Edwin Jagger

Inspirat de măiestria bărbieritului clasic și de stilul dapper, la patru ace, brandul Edwin Jagger stabilește standardul pentru îngrijirea masculină impecabilă încă din 1988.

Început ca un business de familie, brandul a devenit în timp lider mondial în produsele de îngrijire pentru bărbați.

Neil Jagger, fondatorul brandului a proiectat de la început fiecare piesă cu cea mai mare atenție, pentru a oferi exclusivitate și lux produselor, cât și întregului proces de bărbierit.  Chiar dacă brandul a devenit un fenomen la nivel mondial, Neil Jagger încă este implicat în designul fiecărui produs.

seturi de barbierit de lux Produse de bărbierit Edwin Jagger

Întreaga gamă Edwin Jagger cuprinde aparate de ras, perii pămătuf și accesorii cu un design remarcabil, de o finețe aparte. Superbe în termen de design și materiale, cu un strop din vintage inspirat de vremurile de altă dată, dar clasice și contemporane în același timp, sunt de o calitate cum rar mai poți descoperi.

Cunoscuți pentru craftmanshipul legendar, materiale sunt selectate cu măiestrie,  iar procesul lor de producție este finisat de mână de către artizani specializați.

Toate acestea rezultă într-un produs absolut perfect, o piesă de colecție, cât și o combinație superbă între formă, estetică, și funcționalitate.

aparate de ras Edwin Jagger de lux Liam Neeson foloseste o perie Edwin Jagger in masterpiece-ul lui Steven Spielberg, "Lista lui Schindler".

Produsele Edwin Jagger și-au făcut apariția într-o mulțime de filme clasice - cea mai emblematică apariție fiind cea în care Liam Neeson  joacă în filmul Lista lui Schindler, dar și Colin Farrell în filmul Saving Mr. Banks.

Aparate de ras clasice de lux Colin Farrell folosește un aparat de ras Edwin Jagger în filmul "Saving Mr. Banks"

Colecția Edwin Jagger

Descoperă mai multe despre colecția de aparate de ras clasice, cu un aer retro-vintage adus în actual, briciuri, truse și kituri, creme și săpunuri de ras, perii și pămătufuri, cât și alte accesorii pentru bărbieritul perfect.

Periile de bărbierit marca Edwin Jagger

Toate periile de bărbierit Edwin Jagger sunt create manual, și umplute cu păr de bursuc de cea mai bună calitate, din
categoria Meles Meles (o sursă foarte durabilă).

În loc să respingă apa, părul o absoarbe, iar atunci când este combinat cu o cremă sau un săpun de bună calitate, produce o spumă bogată de ras.

perii de ras pentru barbierit clasic de lux Periile de bărbierit Edwin Jagger sunt finisate manual

Cu mișcarea circulară de spumare, vârfurile fine ale părului lustruitor ridică și înmoaie barba pentru a crea o spumă netedă, cremoasă, care curăță și maschează ușor fața.

Rezultatul final: un bărbierit confortabil, corect și impecabil, care te duce cu gândul la cum se bărbiereau bărbații din vremurile bune de altă dată.

perii de barbierit pentru barbati de lux Perie tip pamatuf Edwin Jagger
pamatufuri de barbierit clasic de lux Periile pămătuf Edwin Jagger

Aparatele de ras Edwin Jagger

De la aceste aparate de ras robuste a plecat povestea brandului Edwin Jagger. Nemulțumit de calitatea aparatelor de ras italienești, Neil Jagger a vrut să creeze produse pentru bărbierit cu adevărat superior. Și asta a și făcut.

Dacă vei întreba orice client ce apreciază la brandul Edwin Jagger, vei afla despre calitatea bărbieritului pe care o obțin cu ajutorul aparatelor de ras. Acel "close shave" care lasă pielea perfectă, fără niciun fel de iritație.

Ceea ce folosești nu este doar un produs ergonomic, ci o piesă de colecție specială pentru contururile fizionomiei tale.

aparat de ras de lux edwin jagger

Chiar și dacă nu trebuie să te bărbierești zilnic, un aparat de ras Edwin Jagger este un must have pentru orice domn. Calitatea și arta cu care este realizat, greutatea, liniile și forma fac fiecare bărbierit o plăcere, iar designul de produs va face din camera de baie un loc cu adevărat special.

aparatele de ras clasice de lux edwin jagger pentru barbati

Cremele și balsamurile de bărbierit din colecția Edwin Jagger

Gama de creme și balsamuri de bărbierit Edwin Jagger este punctul culminant al unei lungi perioade de cercetare în crearea celor mai bune produse de bărbierit.

Brandul acordă o mare importanță celor mai bune ingrediente naturale pentru gama selectă de produse. Așa că fii gata să explorezi produse pentru îngrijirea barbei, cât și pentru ras.

Produse pentru bărbierit de lux Produse pentru bărbierit Edwin Jagger
produse de ingrijire pentru barba si barbierit Produse de îngrijire pentru barbă Edwin Jagger

De ce am adus acest brand la Tudor Tailor?

Punctele și valorile comune dintre Tudor Personal Tailor și Edwin Jagger sunt evidente. Ambele branduri rezonează în mod special cu accentul pe material, calitatea produsului final, cât și modul în care au fost gândite și create.

aparate de ras barbierit clasic de lux

Ambele procese de fabricație, fie că vorbim de costumele made to measure sau de aceste accesorii de bărbierit superbe,  rezonează cu abilitățile vechi ale meșteșugului "heritage"  care sunt echilibrate de tendințele contemporane.

Și inspirația britanică leagă cele două branduri ca valori, prin aspecte care evidențiază calitatea și tabieturile unice din viața oricărui barbat. Nu întamplător costumele Tudor Tailor sunt croite pentru a pune în valoare fiecare trăsătura specifică și a feri o experiență exclusivă.

Așa cum fiecare își creează tabieturi personale despre igiena facială și lookul pe care îl adoptă, și Tudor Tailor ai posibilitatea de a personaliza aspectele costumului, iar punctul culminant în showroom-ul Tudor Personal Tailor consta în faptul ca poți să fii propriul designer pentru câteva ore.

Nu te împiedică nimic să îți construiești propria ținută exact așa cum dorești având alături sfaturile unor experți în stil și croitori pregătiți să dea forma cea mai elegantă dorințelor tale.

Eleganța, calitatea, bunul gust și rafinamentul - acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care printre ținutele de ceremonie sau business, prin multitudinea de modele de pantofi și cămăși care se regăsesc astăzi în showroom, alături toate accesoriile care dau personalitate unui costum, și-au facut loc și produsele Edwin Jagger.

 

Descoperă produsele Edwin Jagger în showroomul Tudor Tailor

Produsele Edwin Jagger au un loc special amenajat în showroom-ul Tudor Tailor de pe calea Floreasca 112, si sunt o idee excelentă pentru un cadou.

Oferă-ți un răgaz de la furtuna provocărilor zilnice, pentru ca ai nevoie de timpul tău, ai nevoie ca să te simți respectat, relaxat și să arăți așa cum vrei să te simți.

Treci la un nou nivel al eleganței masculine. Fie că vorbim despre toată ținuta pe care o poți găsi în showroom, fie că petrecem un timp pentru a construi o ținută completă la comandă, cu toate piesele necesare, orice bărbat are nevoie de câteva sfaturi, iar consilierii noștri sunt aici pentru asta.

 

Vizitează-ne astăzi și descoperă colecția Edwin Jagger, cât și costumele made to measure, pentru o experiență care te va pune în valoare!

TUDOR TAILOR

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.