Cadouri de Ziua îndrăgostiților pentru El: 10 idei pentru bărbații cu gusturi cu adevărat rafinate

Uneori este o adevarată provocare să alegi cadouri pentru el. Îți dorești să-l surpinzi oferindu-i cadoul perfect, însă de data aceasta pare că ai epuizat deja toate opțiunile?

Nu orice cadou este potrivit pentru un gentleman, iar dacă îți dorești să-i oferi ceva special și simți că ai nevoie de câteva sugestii, ne-am inspirat din preferințele clienților noștri și îți prezentăm în cele ce urmează 10 idei de cadouri pe care i le poți face iubitului de 14 februarie, care sperăm să-ți ușureze provocarea.

Când decizi care e cadoul cel mai potrivit pentru Valentine’s Day, tot ce trebuie să faci este să plasezi o comandă online, iar noi îți vom trimite cadoul deja împachetat.

1. O cămașă premium, made to measure

Un cadou ce pare banal poate deveni o surpriză de ziua îndrăgostiților dacă îi adaugi un twist. Dacă ești în căutare de cadouri personalizate pentru îndrăgostiți, brodează-i inițialele pe o cămașă business sau casual și își va aminti cu drag momentul când i-ai dăruit-o de fiecare dată când o să o poarte.

În magazinul online găsești o varietate de texturi și imprimeuri dintre care o poți alege pe cea mai bună. Cămașa este declarația eleganței în outfitul unui domn, iar detaliile acesteia pot fi nenumărate: gulerul, manșetele, nasturii și multe altele.

 

2. Cadoul bărbatului rafinat: Butonii de cămașă prețioși

Dacă ești în căutare de cadouri originale pentru iubit, butonii pentru cămașă sunt o alegere bună.

Aceștia sunt un accesoriu care evidențiază rafinamentul, gustul și personalitatea celui care îi poartă. Alege perechea potrivită stilului partenerului tău și oferă-i un cadou masculin, care îi va contura imaginea de bărbat elegant, atent la detalii.

Ai multe variante din care să alegi - în funcție de formă, culoare, material din care sunt confecționați, dar și de ocaziile la care este recomandat să fie purtați. Poți opta pentru butoni rotunzi, ovali, pătrați sau dreptunghiulari, negri, colorați sau cu imprimeu, din oțel sau materiale prețioase. Cu siguranță vei găsi o pereche pe care să i-o dăruiești de Valentine's day.

3. Husa pentru tabletă sau laptop, pentru pasionatul de tehnologie

La capitolul idei de cadouri de ziua îndrăgostiților pentru el intră și un accesoriu la care probabil nu se așteaptă: husa pentru laptop.

Dacă merge des la întâlniri de afaceri cu o tabletă sau un laptop sau pur și simplu este foarte pasionat de tehnologie, cu siguranță va fi încântat să primească în dar un accesoriu modern, cu un design unicat, care să protejeze gadgetul preferat. Pe lângă utilitatea pe care o are, o husă poate completa ținuta prin eleganța sa.

La Tudor Tailor poți alege dintre mai multe modele și culori, dar toate au un numitor comun: pielea de cea mai bună calitate.

4. Cravata și batista care să se potrivească oricărei ținute business

În cazul în care iubitul sau soțul tău se îmbracă foarte des la costum, niciodată nu va avea suficiente accesorii care să îi completeze ținutele.

Cravata reprezintă accesoriul de bază al oricărui gentleman. Fie că vorbim despre o ținută business sau una casual, cravata are rolul de a o întregi și de a-i oferi un plus de rafinament. Iar detaliul care va face întotdeauna diferența este batista asortată la cravată.

Combinațiile pot fi nenumărate, alege în funcție de îndrăzneala iubitului tău. Fie că sunt într-o singură culoare sau au un imprimeu floral, aceste accesorii reprezintă niște cadouri deosebite pentru bărbați.

5. Geanta de voiaj pentru toate călătoriile în care mergeți împreună

Una dintre pasiunile voastre comune sunt călătoriile? Arată-i că îl apreciezi oferindu-i o geantă de voiaj din piele, cu un design exclusivist. La Tudor Tailor, accesoriile sunt gândite astfel încât să fie foarte practice și să aibă o calitate absolută.

Indiferent de culoarea pe care o alegi, gențile de voiaj pot fi asortate foarte ușor oricărei ținute. Funcționale și smart, aceste genți sunt ideale atât pentru călătorii business, dar și pentru o escapadă romantică în doi. Compartimentele generoase, precum și mânerele fixe și bareta de umăr ajustabilă fac călătoriile cât mai confortabile.

Nu mai e nevoie să te întrebi ce cadou îi poți face iubitului de 14 februarie, pentru că o geantă de voiaj elegantă este răspunsul potrivit.

6. Papionul și batista pentru un date night romantic

Iar pentru ocazii speciale, unde se cere o ținută formală, este potrivit ca orice domn să fie pregătit cu accesorii pe măsură. Papionul și batista asortată sunt cele două final touches care fac diferența. La fel ca în cazul cravatelor, și papioanele sunt în diferite culori, imprimeuri și materiale. Iar papioanele mai au un detaliu pentru adevărații cunoscători: există papioane self-tie și papioane pre-tied.

Oricare ar fi alegerea ta pentru Valentine’s Day sau Dragobete, papionul și batista fac echipă bună și sunt cadouri inedite pentru el.

7. Un portcard din piele, pentru networking eficient

Dacă sunteți un cuplu clasic și ești în căutare de cadouri tradiționale de Dragobete, probabil un  portcard va fi o alegere potrivită. Realizat din piele de cea mai bună calitate, un astfel de accesoriu este de nelipsit. El reprezintă un cadou rafinat și are un design compact, care va încânta orice domn preocupat de cariera sa.

 

 

8. Puloverul pe care să îl poarte atunci când vă plimbați

Dacă vă place să vă plimbați mult în aer liber, puloverul este cadoul perfect pentru el. Pentru momentele de relaxare, când petreceți timp împreună, ținuta iubitului tău va fi una casual, iar un pulover și o pereche de jeans își îndeplinesc cu succes misiunea.

Alege dintre diferite modele - cu nasturi, cu guler rotund, cu guler în V sau guler înalt - și culori. Materialele din care sunt confecționate puloverele Tudor Tailor au textură fină și sunt de cea mai bună calitate. De exemplu, lâna de merinos este renumită pentru calitate și e perfectă pentru pulovere.

9. Sacoul casual, din bumbac și mătase, ideal pentru începutul primăverii

Când ești în căutare de cadouri de lux pentru bărbați, optează pentru un sacou Tudor Tailor. Pe lângă toate detaliile pe care le poți personaliza la un astfel de sacou, efectul wow este dat de posibilitatea să brodezi inițialele iubitului tău pe interiorul acestuia.

Alege un sacou în carouri, un imprimeu care este la modă anul acesta. Sacoul în carouri este o piesă vestimentară versatilă, care poate fi purtată mulți ani la rândul.

10. Cardul cadou, pentru bărbatul căruia nu ai cum să-i ghicești gusturile

La Tudor Tailor, cardul cadou este mai mult decât o opțiune salvatoare atunci când ești în pană de idei. Cardul cadou oferă o experiență inedită celui ce îl primește, pentru că îl poate folosi direct în unul dintre showroomurile noastre.

Partenerul tău va avea parte de o experienta unică, fiind îndrumat în alegerea produsului dorit de un consilier cu experiență în vestimentația masculină.

Poți să personalizezi cardul cu suma dorită, iar valoarea acestuia poate să reprezinte o cămașă sau accesorii de exemplu: o geantă, cravată sau butoni. Desigur, poți adăuga orice sumă de bani dorești.

Surprinde-ți iubitul cu un cadou ce exprimă eleganță și rafinament!

Avem experiența multor ani în care am fost alături de domni în alegerea ținutelor elegante, dar și alături de doamne pe care le-am ajutat să aleagă cele mai frumoase cadouri pentru domni, mai ales pentru iubiți și soți.

Cum luna iubirii este aici, iar Valentine’s Day și Dragobetele ne bat la ușă, sperăm că sugestiile noastre din acest articol te vor ajuta să îți surprinzi iubitul și anul acesta. Dacă vrei și mai multe idei de cadouri, vizitează magazinul nostru online Tudor Tailor.

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.