Idei de cadouri de Crăciun pe care bărbații și le doresc cu adevărat

Atmosfera de sărbătoare începe să fie tot mai prezentă peste tot și toată lumea se pregătește de zilele festive, cu prima zăpadă așternută peste orașe și mult așteptatele cadouri de Crăciun lăsate cu grijă sub brad.

Dacă și tu ești în pană de idei și pregătești pe ultima sută de metri listele generoase de cadouri pentru toți cei dragi, iar pe lista ta se află și un gentleman (sau mai mulți) cu gusturi impecabile, consilierii vestimentari Tudor Personal Tailor ți-au pregătit o mulțime de sugestii ca să faci față cu brio acestei provocări. Și fără să fie nevoie să îți rupi din timp ca să mergi prin oraș la cumpărături!

cadouri de Craciun barbatesti

Un accesoriu aparte care completează ținuta, o geantă din piele remarcabilă, un pulover călduros din lână și o cămașă tailor-made, personalizată și croită exact așa cum are nevoie, sunt cadourile potrivite pentru orice bărbat, indiferent de vârstă.

Dacă ești în căutare de cadouri originale pentru iubit sau alt membru al familiei, inspiră-te din lista noastră de idei de cadouri perfecte pentru bărbații pe care vrei să-i surprinzi de Crăciun:

1. Un pulover moale, perfect pentru Craciun 

- cadoul fin de care să te bucuri și tu când te îmbrățișează - 

Un bărbat stilat nu va avea niciodată suficiente pulovere pe care le poate asorta la ținute business sau casual, așa că poate vrei să îi alegi unul într-o culoare pe care nu o are deja. Cu nasturi, cu guler înalt sau în V, puloverele noastre sunt confecționate din lână de merinos de cea mai bună calitate, așa că mergi la sigur alegând un astfel de cadou.

Cu nasturi, cu guler înalt sau în V, puloverele noastre sunt confecționate din lână de merinos de cea mai bună calitate, așa că mergi la sigur alegând un astfel de cadou.

2. O pereche de butoni, bijuteria masculină cu stil 

- cadoul personalizat, un detaliu prețios al ținutei de elegante -

Butonii sunt printre puținele bijuterii pe care le pot purta bărbații, perfecte pentru a accesoriza o cămașă și a-i aduce un finishing touch și un strop de eleganță. Unul din cele mai importante accesorii dintr-o ținută masculină, butonii pot evidenția rafinamentul, gustul și personalitatea celui care îi poartă, și transmit foarte multe despre un bărbat. 

Dacă alegi să oferi un astfel de cadou masculin, vei contura imaginea oricărui bărbat elegant, atent la detaliile stilistice.

 

3. O cămașă personalizată cu inițialele lui 

- cadoul inedit pe care nu o să-l uite în dulap tot anul -

Cămașă brodată cu inițialele lui, un cadou ce va fi apreciat cu siguranță și un obiect vestimentar cu care iubitul sau soțul tău se va mândri tot anul, fiind o piesă unicat. Cu o așa surpriză, sigur o să-l faci să zâmbească.

Dacă nu îi știi foarte bine gusturile, dar vrei să alegi totuși un cadou inspirat și de bun gust pentru bărbați, atunci lasă-l chiar pe el să-și aleagă. Poți alege unul dintre cardurile cadou Tudor Tailor, pe care le poți personaliza după cum dorești: fie cu o valoare în lei, fie ca un card cadou pentru o cămașă, o pereche stilată de pantofi sau un costum la comandă.

   

4. Un papion de stofă, perfect pentru momentele speciale

 - cadoul pentru cele mai frumoase fotografii dintre ani -

Papioanele sunt renumite pentru nota de eleganță sau îndrăzneală pe care le pot contura într-o ținută elegantă, fie ea formală sau chiar de cocktail.

Orice bărbat stilat trebuie să aibă un astfel de accesoriu în garderobă, iar un papion de catifea chiar se pretează la petrecerile speciale, de Sărbători, indiferent dacă este un cadru mai intim și mai restrâns. 

Ajută-l să se simtă și să arate cu totul special, indiferent unde petreceți Anul Nou, cu un model interesant de papion. Nu mai rămâne decât să-ți asortezi rochia la papionul lui și să vă pregătiți să fiți cel mai admirat cuplu!

5. Bretelele, un accesoriu boem

- cadoul șic și plin de personalitate pe care îl va adora la fiecare purtare -

Dacă nu este un fan al papioanelor, poți să-i alegi altfel de accesorii stilate pentru bărbați, ideal de așezat sub brad anul acesta. 

Bretelele pentru bărbați sunt special create pentru gentlemenii atenți la detalii, care vor să accesorizeze o ținută elegantă sau una casual în cel mai șic mod, așadar cel care primește cadoul tău se va bucura de versatilitatea lor. 

În general, bretelele sunt un accesoriu masculin care conferă un aer boem și un efect de alungire. Dacă îl cunoști destul de bine și îi știi gusturile, alege un model îndrăzneț de bretele din mătase, dintre accesoriile la prețuri speciale în Luna Cadourilor, la Tudor Tailor! 

Ai la dispoziție bretele simple și elegante, pentru firile mai clasice sau conservatoare, dar și modele artistice și geometrice, pentru un look statement și o ținută modernă.

6. O cravată colorată și o batistă 

- cadoul care să-l scoată din rutina stilistică -

Alături de butoni, cravata și batista sunt final touches pentru ținuta completă a domnilor eleganți.

Cu imprimeuri care mai de care mai colorate, asortate sau diferite, cravata și batista vor scoate orice ținută din anonimat. În plus, ele sunt de efect pe tot parcursul anului.

7. Șanurile de pantofi

- cadoul de care nici nu știa că are atât de multă nevoie -

Dacă iubitul tău este un adevărat colecționar de pantofi, fă-i un cadou cu adevărat unic.

Poate nici nu știa cât de utile îi sunt șanurile, așa că sigur îl vei surprinde. În plus, va observa cât de atentă ești la detalii și te va aprecia și mai mult. Șanurile prelungesc durata de viață a pantofilor din piele. Pe lângă faptul că le mențin forma inițială, lemnul de cedru din care sunt confecționate șanurile absorb umezeala.

8. O servietă din piele 

- cadoul util după care o să tânjească toți colegii de birou - 

Dacă iubitul sau soțul tău este adeptul stilului business, ține în minte că accesoriile sunt un plus la outfiturile pe care le alege.

De exemplu, o geantă clasică din piele este un accesoriu util, care îl va ajuta să fie organizat - un must-have pentru orice businessman. O va putea purta atunci când călătorește sau merge la întâlniri de afaceri ca să încheie dealuri importante.

9. O husă de tabletă cu design unic

 - cadoul smart pentru pasionatul de gadgeturi -

O husă pentru laptop sau tabletă este un accesoriu indispensabil pentru bărbații pasionați de tehnologie și ultimele gadgeturi. Este și un cadou reușit de Crăciun, mai ales dacă alegi un model modern, din piele naturală și cu design unicat. 

Mergi la sigur cu o husă de tabletă Byron Brown special gândită să-i protejeze gadgeturile, care va fi primită cu mare entuziasm de gentlemeni, Crăciunul acesta. Este foarte practică și încăpătoare chiar și pentru un telefon sau alte accesorii utile. 

Husa de tableta Byron Brown

Husa de tableta si gadgeturi Byron Brown
Husă de tabletă din piele naturală Byron Brown

10. O pereche elegantă de ghete sau pantofi din piele

- cadoul ultraconfortabil care-ți va însoți iubitul în toate călătoriile -

O pereche de pantofi bărbătești Oxford sau Monk se potrivește oricărui domn căruia nu îi stau picioarele în loc toată ziua și care vrea să păstreze un look business sau chiar unul casual reușit.

O astfel de pereche de pantofi realizată din piele naturală oferă maximum de confort la purtare, în timp ce ținuta devine una elegantă din cap până-n picioare. 

Fiindcă vorbim de un cadou de Crăciun inspirat, poți alege cu încredere o pereche de ghete elegante pentru bărbați, care să îi țină de cald.

Ghete elegante pentru barbati de la Tudor Tailor Ghete elegante de bărbați, la preț special de Crăciun

Talpa lor este aderentă, realizată dintr-un cauciuc rezistent, iar pielea naturală este de înaltă calitate, așa că poți fi sigură că îi dăruiești o piesă esențială în garderobă. 

Și de ce să nu optezi pentru un model unic și de efect, precum o pereche de pantofi Double Monk de culoare verde ori un mod Oxford de culoare grena?

Pantofi barbatesti Oxford eleganti Pantofi Oxford Ellot din piele naturală, de culoare grena.

Iar, dacă nu știi exact ce mărime i se potrivește sau ce model i-ar plăcea pentru ținutele sale elegante, îți recomandăm cardul cadou Tudor Tailor cu care poate să decidă, ajutat de consilierii Tudor Tailor, propria pereche de pantofi la comandă.

11. O geantă de călătorie

- cadoul modern pentru noi amintiri în vacanțele din 2021 -

Pentru un jetsetter adevărat, care adoră să planifice în weekenduri câte un city break, o escapadă la munte și care călătorește des în delegații, o geantă de voiaj este mai mult decât necesară. 

Este și un cadou inedit de Crăciun, mai ales dacă alegi un model confecționat din piele naturală de cea mai bună calitate. O astfel de geantă are multe funcționalități și îmbină designul clasic cu cel modern, chiar exclusivist, devenind un cadou de efect.

Cu un astfel de cadou modern, el va fi pregătit să cucerească lumea în anul ce vine, cu mai multă încredere.

12. Cardul cadou Tudor Tailor 

- cadoul pentru bărbatul care le are deja pe toate -

Nu reușești sa te hotărăști la un cadou? Lasă-l pe el să-și aleagă.

Soluția este un voucher cadou - la Tudor Tailor am personalizat deja carduri pentru cămașă made to measure și pantofi la comandă, însă poți achiziționa și un card cadou cu o sumă fixă.

Dacă decizi că o piesă vestimentară made to measure este cel mai potrivit cadou pentru iubitul tău, consilierii noștri vestimentari sunt ajutoarele lui Moș Crăciun și vor fi alături de iubitul tău atunci când își alege detaliile obiectului vestimentar.

Ce cadouri vei găsi sub "bradul" Tudor Tailor?

Știm cât de greu poate fi să alegi cadoul potrivit pentru bărbatul care îți este atât de drag. Sperăm că acest ghid îți este de ajutor și că te va scuti de orele petrecute prin magazine, mai ales în această perioadă. Tot ce rămâne să faci este să te bucuri de zile liniștite alături de familie și să petreci un Revelion intim și special, în lumina artificiilor.

Ți-am pregătit Luna Cadourilor, cu prețuri speciale la tot ce ai pe wishlist în 2020, așa că hai să faci smart shopping la Tudor Tailor!

Bretele de pantaloni Tudor Tailor

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.