Sacou Casual la Comanda - Avantajele

O alta zi de vineri, o alta dimineata cand investighezi garderoba ta pentru a identifica acel sacou pentru barbati care sa te ajute sa obtii rapid o tinuta smart-casual perfecta pentru zilele de vineri? Iata cateva sugestii din partea consilierului vestimentar Tudor, Adrian Belbe, astfel incat tinuta ta sa ramana profesionala, cu doza perfecta de accente relaxate, pastrand in acelasi timp un aer ingrijit si elegant.

“Sacoul casual" este piesa care ar trebui sa fie prezenta in garderoba oricarui barbat, indiferent de domeniul sau de activitate si indiferent de circumstantele in care poate sa ajunga, prin diversele roluri pe care le infatiseaza, pe parcursul zilei.

Sezonul cu care incepem sa ne acomodam recomanda si mai mult purtarea unui sacou pentru barbati intr-o tinuta mai relaxata, care poate acompania o pereche de jeans clasici, pantaloni de bumbac chino de diverse culori, sau clasicii pantaloni de flannel gri. Este acel tip de sacou casual la comanda care, dupa cateva aprecieri din partea prietenilor, ajunge sa fie purtat de 2, 3 ori pe saptamana, una din ocazii fiind cu siguranta ziua lejera de vineri.

Avantajele sacoului casual la comanda

Un alt avantaj al tinutei smart-casual este lipsa de rigiditate, prezenta la o tinuta business clasica. Intervine posibilitatea introducerii tesaturilor in carouri, a unor structuri mai interesante, mergand mai departe, cu un gram de curaj, la alegerea unor culori cum ar fi caramiziu, olive, mov”.

Mai multe sfaturi utile pentru a alege sacouri la comanda esentiale pentru garderoba ta de toamna-iarna, poti obtine de la consilierii vestimentari Tudor, prezenti in showroom-urile noastre din Bucuresti, Cluj si Timisoara.

 nume produs/articol
Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.