Tudor Tailor

A Style Journal by Tudor Personal Tailor

 • Cum să îți faci un costum bărbătesc business la comandă: ghid complet pentru ținutele made to measure

  Ai un business sau acum începi unul? Ești mai mereu în întâlniri de afaceri? Prima impresie contează, așa că alege să fii mereu elegant, în ținute potrivite împrejurărilor. Orice om de afaceri are nevoie de cel puțin un costum business în garderoba sa.

  Află din acest ghid care sunt cele mai potrivite costume business pentru tine, cum să le alegi și cum să le accesorizezi, dar și de ce este mai bine să alegi costumele made to measure, pe comandă.

  Continue reading

 • Gențile bărbătești: un accesoriu esențial pentru orice gentleman

  Gențile bărăbtești au devenit indispensabile din garderoba unui gentleman. Acum câțiva ani, exista preconcepția cum că bărbații nu ar trebui să poarte o geantă de mână sau cel puțin nimic altceva decât clasica servietă. Acea servietă pătrată și colțuroasă, care nu exprimă nimic din punct de vedere estetic.

  Pe atunci, singurul scop pe care îl avea servieta era transportul de acte și hârtii dintr-un birou în altul. Chiar dacă Tudor. Personal Tailor reprezintă conceptul de stil care va rezista timpului și mai puțin partea de fashion sau tendințe, purtarea genților de mână a devenit parte din garderoba pe care o propunem clienților noștri.

  Citește în continuare ce tipuri de genți bărbătești există, care se potrivsc stilului tău și care sunt regulile de purtare pentru acest accesoriu atât de util în vața de zi cu zi.

  Continue reading

 • Tot ce trebuie să știi atunci când alegi să investești într-un palton bărbătesc de calitate

  Ești pregătit pentru frigul de afară? Dacă încă faci shopping în căutarea unui palton în care să investești, și vrei să afli care sunt tendințele în materie de paltoane bărbătești de toamnă - iarnă, ai ajuns la locul potrivit.

  Noul sezon Tudor Tailor îți propune nu doar trenduri, ci modele de paltoane și haine de iarnă emblematice,  care trec testul timpului, dar și idei de ținute cu palton, ca să fii sigur că ești actual și întorci toate privirile către tine. Iar dacă nu știi încă ce tip și stil de palton ți se potrivesc, tot aici vei afla cum să îți alegi modelul de palton potrivit. Totodată ai parte și de sfaturi despre cele mai bune metode ca să îngrijești o astfel de piesă vestimentară, în care te pregătești să investești. 

  Descoperă în continuare ce tipuri de paltoane bărbătești produse în România există în colecția noastră, ce să alegi și care sunt materialele pe care ți le recomandăm dacă vrei să cumperi un palton de calitate!

  Continue reading

 • Ghidul cămășilor bărbătești: Tot ce trebuie să știi ca să alegi cămășile potrivite pentru tine

  Care sunt caracteristicile la care ești atent atunci când cumperi o cămașă bărbătească? Pe lângă mărime și model, materialul din care este croită cămașa este un factor important atât din punct de vedere al aspectului, cât și al confortului. Prețul unei cămăși de calitate este direct proporțional cu materialul pe...
 • Descoperă "Don’t Be a Suit", noua colecție de costume bărbătești de vară de la Tudor Tailor

  Vara și temperaturile estivale nu ar trebui să fie un impediment pentru stilul tău personal. Poți rămâne la fel de elegant în ținute adaptate sezonului, cât și celor mai noi tendințe.

  În acest material îți prezentăm noua colecție de costume de vară "Don't Be a Suit", pe care am lansat-o pentru sezonul estival 2018, și în care am ales doar materiale ușoare și răcoroase, dedicate confortului tău termic, dar care conferă același look de material prețios și eleganță. Totodată, tehnologiile pe care le folosim la nivel de țesături fac ca aceste costume să se șifoneze greu și să fie foarte greu de pătat.

  Descoperă de la ce a pornit colecția de vară "Don’t Be a Suit" - Summer 2018  și află care sunt cele mai noi tendințe de vară în termeni de costume pentru bărbați, de la croi, culori, materiale și până la imprimeuri, care se regăsesc chiar în cele 17 noi modele de costume abia lansate.

  Continue reading

 • Cum a fost Lansarea Colecției de costume "Don't Be a Suit" Summer 2018

  Joi, 7 iunie showroom-ul Tudor Tailor din București s-a transformat în cel mai hot loc de socializare, un loc în care toate elementele din viața unui gentleman au fost reunite pentru a celebra tradiția eleganței pe care o promovăm. 

  Ușile s-au deschis pentru cei peste 130 de invitați, oameni de business, vedete mondene din lumea sportului, bloggeri din industria de fashion și lifestyle, cât și parteneri, clienți și prieteni, alături de televiziuni, care s-au bucurat de prima prezentare a colecției Don't Be a Suit - Summer Collection 2018.

  Despre cum a fost și ce surprize au avut invitații din partea noastră și a partenerilor evenimentului, descoperă în materialul nostru post-eveniment:

  Continue reading

1 - 6 din 107 produse