A Style Journal by Tudor Personal Tailor

A Style Journal by Tudor Personal Tailor

 • Descoperă "Don’t Be a Suit", noua colecție de costume bărbătești de vară de la Tudor Tailor

  Vara și temperaturile estivale nu ar trebui să fie un impediment pentru stilul tău personal. Poți rămâne la fel de elegant în ținute adaptate sezonului, cât și celor mai noi tendințe.

  În acest material îți prezentăm noua colecție de costume de vară "Don't Be a Suit", pe care am lansat-o pentru sezonul estival 2018, și în care am ales doar materiale ușoare și răcoroase, dedicate confortului tău termic, dar care conferă același look de material prețios și eleganță. Totodată, tehnologiile pe care le folosim la nivel de țesături fac ca aceste costume să se șifoneze greu și să fie foarte greu de pătat.

  Descoperă de la ce a pornit colecția de vară "Don’t Be a Suit" - Summer 2018  și află care sunt cele mai noi tendințe de vară în termeni de costume pentru bărbați, de la croi, culori, materiale și până la imprimeuri, care se regăsesc chiar în cele 17 noi modele de costume abia lansate.

  Continue reading

 • Cum a fost Lansarea Colecției de costume "Don't Be a Suit" Summer 2018

  Joi, 7 iunie showroom-ul Tudor Tailor din București s-a transformat în cel mai hot loc de socializare, un loc în care toate elementele din viața unui gentleman au fost reunite pentru a celebra tradiția eleganței pe care o promovăm. 

  Ușile s-au deschis pentru cei peste 130 de invitați, oameni de business, vedete mondene din lumea sportului, bloggeri din industria de fashion și lifestyle, cât și parteneri, clienți și prieteni, alături de televiziuni, care s-au bucurat de prima prezentare a colecției Don't Be a Suit - Summer Collection 2018.

  Despre cum a fost și ce surprize au avut invitații din partea noastră și a partenerilor evenimentului, descoperă în materialul nostru post-eveniment:

  Continue reading

 • Cununia civilă: Tot ce trebuie să știi dacă ești mirele

  Înainte de cununia religioasă, are loc cununia civilă - primul pas pentru a deveni oficial o familie. Nu la fel de fastuoasă, dar plină de emoții, această ceremonie are câteva reguli pentru ca totul să se desfășoare așa cum îți dorești.

  Dacă urmează să te căsătorești, află din rândurile următoare tot ce trebuie să știi, de la perioada potrivită pentru eveniment, unde poți oficia ceremonia, dar și cum să te îmbraci pentru a păstra amintirile vii și peste ani.

  Descoperă ce presupune cununia civilă pas cu pas!

  Continue reading

 • Descoperă showroomul Tudor Tailor și află cum decurge o sesiune de consultanță vestimentară și fitting

  Suntem Tudor. Personal Tailor și astăzi te invităm să facem împreună un tur prin showroom-ul nostru, pentru o experiență inedită de eleganță masculină.

  Este locul unde petrecem timp să ne cunoaștem, construim fiecare piesă vestimentară made to measure în cele mai mic detalii, dar mai ales este locul care reprezintă timpul tău de răsfăț ca bărbat, atunci când ești decis să-ți completezi garderoba.

  Continue reading

 • Faimoasele accesorii și aparate de bărbierit Edwin Jagger sunt în premieră la Tudor Tailor

  Faimoasele accesorii de bărbierit și grooming marca Edwin Jagger sunt acum la Tudor Personal Tailor. De la costum, pantofi, accesorii, până la parfum sau mașină, o imagine impecabilă nu este completă fără îngrijirea și aranjarea părului facial.

  Fie că ești unul din bărbații care acordă strict timpul necesar pentru un bărbierit, sau preferi o întreagă experiență, un ritual de bărbierit luxos, cu toate tabieturile, Tudor Personal Tailor îți oferă acum posibilitatea să te bucuri de acest aspect al îngrijirii personale la un nivel care face o distincție clară între uzual si excepțional.

  Descoperă totul despre faimoasele accesorii de bărbierit marca Edwing Jagger și intră în lumea unor aparate de ras clasice și distinse care te vor fascina, și pe care te invităm să le vezi și în showroomul nostru.

   

  Continue reading

 • Tudor Tailor la Business Review Awards

  Echipa Tudor Tailor a fost prezentă ca partener în cadrul celei de a 13-a ediții a Galei Anuale Business Review. Dintr-o continuă dorință de susținere a inițiativelor de dezvoltare durabilă și recunoaștere a elitelor din domeniul business-ului românesc, ne implicăm anual în astfel de evenimente de top.

  Gala Anuală Business Review 2018 este dedicată onorării rezultatelor remarcabile ale companiilor, liderilor de business și antreprenorilor care au dovedit o evoluție semnificativă în anul precedent.

  Continue reading

1 - 6 din 104 produse