Tudor Tailor

A Style Journal by Tudor Personal Tailor

 • Cum poti dona prin TUDOR TAILOR cadouri pentru copiii defavorizati: alatura-te campaniei SHOEBOX - Cadoul din cutia de pantofi

  Tudor Tailor se alatura campaniei SHOEBOX - Cadoul din cutia de pantofi, ca partener de locatie in cadrul proiectului si va invita pana pe 15 Decembrie in showroom-ul din Bucuresti sa schimbati realitatea unui copil defavorizat, in prag de Craciun.

  Continue reading

 • Ghidul ținutelor bărbătești pentru toamnă: trenduri, sfaturi, și haine must-have

  Pentru că în sfârșit toamna și-a intrat serios în rol, e momentul să te gândești la garderoba pentru următoarele luni. Zilele călduroase și-au cam pierdut din drepturi, și te așteptă săptămâni din ce în ce mai friguroase, până vine cel mai rece sezon din acest an - iarna.

  Pentru că ești o persoană foarte ocupată, niciodată nu poți să îți faci destul timp pentru cumpărăturile de completare a garderobei din anii ce au trecut. Probabil ți-au mai rămas câteva piese vestimentare în perfectă stare, unele mai pot să fie purtate fără nicio problemă, dar cu siguranță ai câteva nevoi în materie de haine pe care poate nici măcar nu le-ai identificat încă. În acest ghid vei regăsi mai multe piese vestimentare și accesorii care îți vor complimenta statura și te vor apăra de frigul de afară.

  Deoarece filozofia Tudor. Personal Tailor nu se bazează pe fast fashion, stilul clasic și versatil, elegant și constant, este ceea ce este recomandat și de această dată. Vei regăsi aici atât elemente simple de bază, cât și haine sofisticate pe care să le alegi cu grijă. Nu îți face griji, consilierii noștri îți stau la dispoziție oricând ai nevoie.

  Continue reading

 • Idei de cadouri de Crăciun pe care bărbații și le doresc cu adevărat

  Atmosfera de sărbătoare este deja prezentă peste tot, e agitație, toată lumea se află în așteptarea primilor fulgi de zăpadă și a cadourilor de Crăciun lăsate cu grijă sub brad.

  Dacă și tu ești în pană de idei și pregătești pe ultima sută de metri listele interminabile de cadouri pentru toți cei dragi, iar pe lista ta se află și un gentleman rafinat (sau mai mulți) cu gusturi impecabile, consilierii vestimentari Tudor Personal Tailor ți-au pregătit o mulțime de sugestii ca să faci față cu brio acestei provocări. Și fără să fie nevoie să îți rupi din timp ca să mergi la cumpărături!

  Uită de șosetele plictisitoare sau cadourile clișeice și inspiră-te din lista noastră de idei de cadouri perfecte pentru bărbații pe care vrei să-i surprinzi de Crăciun:

  Continue reading

 • Cum să îți faci un costum bărbătesc business la comandă: ghid complet pentru ținutele made to measure

  Ai un business sau acum începi unul? Ești mai mereu în întâlniri de afaceri? Prima impresie contează, așa că alege să fii mereu elegant, în ținute potrivite împrejurărilor. Orice om de afaceri are nevoie de cel puțin un costum business în garderoba sa.

  Află din acest ghid care sunt cele mai potrivite costume business pentru tine, cum să le alegi și cum să le accesorizezi, dar și de ce este mai bine să alegi costumele made to measure, pe comandă.

  Continue reading

 • Gențile bărbătești: un accesoriu esențial pentru orice gentleman

  Gențile bărăbtești au devenit indispensabile din garderoba unui gentleman. Acum câțiva ani, exista preconcepția cum că bărbații nu ar trebui să poarte o geantă de mână sau cel puțin nimic altceva decât clasica servietă. Acea servietă pătrată și colțuroasă, care nu exprimă nimic din punct de vedere estetic.

  Pe atunci, singurul scop pe care îl avea servieta era transportul de acte și hârtii dintr-un birou în altul. Chiar dacă Tudor. Personal Tailor reprezintă conceptul de stil care va rezista timpului și mai puțin partea de fashion sau tendințe, purtarea genților de mână a devenit parte din garderoba pe care o propunem clienților noștri.

  Citește în continuare ce tipuri de genți bărbătești există, care se potrivsc stilului tău și care sunt regulile de purtare pentru acest accesoriu atât de util în vața de zi cu zi.

  Continue reading

 • Tot ce trebuie să știi atunci când alegi să investești într-un palton bărbătesc de calitate

  Ești pregătit pentru frigul de afară? Dacă încă faci shopping în căutarea unui palton în care să investești, și vrei să afli care sunt tendințele în materie de paltoane bărbătești de toamnă - iarnă, ai ajuns la locul potrivit.

  Noul sezon Tudor Tailor îți propune nu doar trenduri, ci modele de paltoane și haine de iarnă emblematice,  care trec testul timpului, dar și idei de ținute cu palton, ca să fii sigur că ești actual și întorci toate privirile către tine. Iar dacă nu știi încă ce tip și stil de palton ți se potrivesc, tot aici vei afla cum să îți alegi modelul de palton potrivit. Totodată ai parte și de sfaturi despre cele mai bune metode ca să îngrijești o astfel de piesă vestimentară, în care te pregătești să investești. 

  Descoperă în continuare ce tipuri de paltoane bărbătești produse în România există în colecția noastră, ce să alegi și care sunt materialele pe care ți le recomandăm dacă vrei să cumperi un palton de calitate!

  Continue reading

1 - 6 din 108 produse