A Style Journal by Tudor Personal Tailor

A Style Journal by Tudor Personal Tailor

 • Faimoasele accesorii și aparate de bărbierit Edwin Jagger sunt în premieră la Tudor Tailor

  Faimoasele accesorii de bărbierit și grooming marca Edwin Jagger sunt acum la Tudor Personal Tailor. De la costum, pantofi, accesorii, până la parfum sau mașină, o imagine impecabilă nu este completă fără îngrijirea și aranjarea părului facial.

  Fie că ești unul din bărbații care acordă strict timpul necesar pentru un bărbierit, sau preferi o întreagă experiență, un ritual de bărbierit luxos, cu toate tabieturile, Tudor Personal Tailor îți oferă acum posibilitatea să te bucuri de acest aspect al îngrijirii personale la un nivel care face o distincție clară între uzual si excepțional.

  Descoperă totul despre faimoasele accesorii de bărbierit marca Edwing Jagger și intră în lumea unor aparate de ras clasice și distinse care te vor fascina, și pe care te invităm să le vezi și în showroomul nostru.

   

  Continue reading

 • Tudor Tailor la Business Review Awards

  Echipa Tudor Tailor a fost prezentă ca partener în cadrul celei de a 13-a ediții a Galei Anuale Business Review. Dintr-o continuă dorință de susținere a inițiativelor de dezvoltare durabilă și recunoaștere a elitelor din domeniul business-ului românesc, ne implicăm anual în astfel de evenimente de top.

  Gala Anuală Business Review 2018 este dedicată onorării rezultatelor remarcabile ale companiilor, liderilor de business și antreprenorilor care au dovedit o evoluție semnificativă în anul precedent.

  Continue reading

 • Costumul de ceremonie perfect pentru ținuta unui mire: Tot ce trebuie să știi atunci când îl alegi pe al tău

  Deși ziua nunții e eclipsată de rochia miresei, probabil și tu ești unul dintre viitorii miri la fel de preocupați de ținuta lor, și îți dorești un costum de nuntă care sa te diferențieze din mulțimea de invitați, și care totodată să nu rămână uitat în garderobă, ci să poată fi purtat și cu alte ocazii.

  Pe cât de frumoasă și distractivă este ziua petrecerii, pe atât de stresante pot fi pregătirile de dinaintea evenimentului. Dacă te afli în postura de viitor mire, am creat pentru tine un ghid complet cu toate informațiile care să te ajute să creezi un outfit impecabil pe care să îl porți în ziua nunții.

  Află în continuare tot ce te poate interesa: de la ce materiale și tendințe poți să alegi pentru sacou și pantaloni, până la cum să îți accesorizezi ținuta!

  Continue reading

 • Cadouri pentru Iubit de Ziua îndrăgostiților: 10 idei pentru bărbații cu gusturi bune

  Uneori este o adevarată provocare să alegi cadouri pentru el. Îți dorești să-l surpinzi oferindu-i cadoul perfect, însă de data aceasta pare că ai epuizat deja toate opțiunile?

  Nu orice cadou este potrivit pentru un gentleman, iar dacă îți dorești să-l surprinzi și simți că ai epuizat deja toate opțiunile, ne-am inspirat din preferințele clienților noștri și îți prezentăm în cele ce urmează 10 idei de cadouri pentru 14 februarie, care sperăm să-ți ușureze provocarea.

  Când decizi care e cadoul cel mai favorabil pentru Valentine’s Day, tot ce trebuie să faci este să plasezi o comandă online, iar noi îți vom trimite cadoul deja împachetat.

  Continue reading

 • De ce și cum susținem tinerii antreprenori din comunitatea Business Club (VIP)

   

  Imaginea este foarte importantă în mediul de afaceri  - îți oferă o atitudine puternică, convingătoare și devine unul dintre factorii de succes ai unui business. Iar membrii comunității Business Club știu asta la fel de bine ca noi.

  De aceea, vrem să fim alături de ei, următoarea generație de lideri, și să susținem imaginea comunității Business Club, o comunitate din care a făcut parte chiar și unul dintre co-fondatorii brandului Tudor Tailor.  Iată în continuare cum facem asta, și mai ales, de ce!

  Continue reading

 • Tot ce trebuie să știi atunci când alegi să investești într-un palton bărbătesc de calitate

  Ești pregătit pentru frigul de afară? Dacă încă faci shopping în căutarea unui palton în care să investești, și vrei să afli care sunt tendințele în materie de paltoane bărbătești de toamnă - iarnă, ai ajuns la locul potrivit.

  Noul sezon Tudor Tailor îți propune nu doar trenduri, ci modele de paltoane și haine de iarnă emblematice,  care trec testul timpului, dar și idei de ținute cu palton, ca să fii sigur că ești actual și întorci toate privirile către tine. Iar dacă nu știi încă ce tip și stil de palton ți se potrivesc, tot aici vei afla cum să îți alegi modelul de palton potrivit. Totodată ai parte și de sfaturi despre cele mai bune metode ca să îngrijești o astfel de piesă vestimentară, în care te pregătești să investești. 

  Descoperă în continuare ce tipuri de paltoane bărbătești produse în România există în colecția noastră, ce să alegi și care sunt materialele pe care ți le recomandăm dacă vrei să cumperi un palton de calitate!

  Continue reading

1 - 6 din 100 produse