3 Tinute esentiale de achizitionat la preturi speciale de Black Friday

Tudor Tailor lanseaza Black Campaign, cu preturi speciale la produse esentiale de sezon in perioada 18-25 Noiembrie.

Ziua de Black Friday este startul celor mai mari reduceri din an la Tudor Tailor, o ocazie unica de a achizitiona o tinuta completa pentru sezonul de toamna-iarna la preturi speciale, cu o reducere de pâna la 30%.

Tinuta business

Daca simti ca niciodata nu ai suficiente costume business in garderoba, acum ai ocazia sa adaugi un costum business esential la colectie: costumul pinstripe. Bleumarin-ul este o culoare business prin definitie, iar dungile sunt cel mai reprezentativ pattern pentru un costum business, recomandate in special persoanelor scunde, datorita efectului de alungire.

Pentru o tinuta business impecabila ai nevoie de o camasa simpla, din bumbac, cu maneca lunga alba sau intr-o nuanta delicata, precum bleu-deschis (light blue) sau roz-deschis, care se poate asorta foarte usor cu aproape orice culoare de cravata, dar poate fi purtata si in combinatie cu majoritatea tipurilor de sacou, precum si cu o gama larga de culori si tipuri de pantaloni.

Completeaza-ti tinuta cu o pereche confortabila de pantofi din piele, intr-o nuanta grena sofisticata, si nu uita de accesorizare, este cel mai usor mod de a transforma instant orice look, de a-l personaliza si de a-ti exprima creativitatea stilistica.

 BUTONI AMETHYSTIUMBlack Friday
BUTONI AMETHYSTIUM

Tinuta casual

Daca calatoresti des in scopuri de business, poti calatori comod chiar si imbracat elegant. Alege un sacou casual dintr-un material rezistent la sifonare si in tinuta de zi cu zi sau in tinutele relaxate de sfarsit de saptamana, optand pentru pattern-uri si culori indraznete pentru un look cu personalitate.

 SACOU AISLIN BURGUNDY CHECK Black Friday
SACOU AISLIN BURGUNDY CHECK
SACOU HUMBERT CHECK Black Friday
SACOU HUMBERT CHECK
 SACOU ALENE BLUE CHECK Black Friday
SACOU ALENE BLUE CHECK

O piesa esentiala pentru sezonul rece, atunci cand vorbim despre o tinuta smart casual, este puloverul. Puloverele pot fi purtate pe sub sacou si arata extrem de bine asociate cu o cravata potrivita. Te provocam de asemenea sa incerci sa asociezi aceste piese in culori indraznete (rosu, albastru electric sau verde), in contrast cu restul tinutei.

 PULOVER WELLS Black Friday
PULOVER WELLS
 PULOVER RADLEY Black Friday
PULOVER RADLEY

Daca nu preferi cravata, nu uita de batista de buzunar. Pare o alegere dificila daca si cravata si sacoul au pattern-uri vizibile, insa, atunci cand alegi batista, este indicat sa te deconectezi de restul tinutei si sa aduci o pata de culoare proaspata si invioratoare pentru tinuta. Nu trebuie neaparat sa contina exact aceleasi nuante si tonuri de culoare, incearca chiar sa alegi exact opusul si vei fi impresionat de efectul obtinut.

Fie ca pleci peste weekend intr-un business trip sau doresti sa porti doar un bagaj de mana in calatoria ta cu avionul, o geanta casual este alegerea perfecta pentru lucrurile personale sau cele profesionale.

Geanta Jameson nu are o structura rigida, fiind astfel usor de transportat si depozitat, iar compartimentele multiple si spatiul interior generos te vor ajuta de fiecare data sa fii foarte bine organizat.

Tinuta de revelion

Gandeste-te din timp la ce vei purta pentru petrecerea de revelion. Un costum negru clasic, nu se demodeaza niciodata si poate fi accesorizat in functie de eveniment.

Pentru mai multa personalitate, daca ai nevoie de un element statement, alege catifeaua: este epitomul luxului, un material clasic de seara pentru sezonul rece, iar sacoul din catifea cu o croiala slim flateaza silueta si te va imbraca intr-o eleganta pur britanica.

 COSTUM AIDAN NAVY Black Friday
COSTUM AIDAN NAVY

Momentele speciale cer o camasa de ceremonie speciala. Alege o camasa cu nasturi tip butoni si plastron frontal, cu guler pentru papion si o tesatura twill fin din bumbac 100%. Opusul la superlativ al unei camasi obisnuite, acest model se distinge prin rafinament si prestanta.

Completeaza-ti tinuta cu accesoriile potrivite si fii pregatit sa atragi toate privirile in ultima seara din an.

Cardul Cadou Tudor Tailor

Un accesoriu aparte care completeaza tinuta, o pereche de pantofi eleganti, un pulover calduros din lana si o camasa croita corect sunt cadourile potrivite pentru orice barbat indiferent de varsta.

Achizitioneaza cardul cadou Tudor Tailor si surprinde-ti prietenii cu un cadou pe masura!

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.