TUDOR - TIFF’s Personal Tailor

Tudor Personal Tailor este si in acest an partener traditional al celui mai important eveniment dedicat filmului din Romania si al unuia dintre cele mai spectaculoase evenimente culturale anuale din aceasta regiune a Europei. Festivalului International de Film Transilvania fiind pozitionat printre cele mai importante 40 de festivaluri ale lumii.

TUDOR - TIFF’s Personal Tailor
TUDOR - TIFF’s Personal TailorGala de deschidere TIFF 2016, Piata Unirii, Cluj

Ne bucuram sa impartasim, alaturi de Festivalului International de Film Transilvania, aceeasi pasiune pentru promovarea cinematografiei romanesti si suntem onorati sa fim prezenti pe scena sau pe covorul rosu prin personalitatile invitate la TIFF pentru prezentarea celor mai inovatoare si spectaculoase filme ale momentului.

Sambata seara, marele premiu i-a revenit lui Bogdan Mirica, regizorul premiat si la Cannes, pentru filmul Caini: "Vreau sa le multumesc parintilor mei ca m-au lasat liber, ca m-au lasat sa fiu confuz si sa aleg drumul gresit, sa imi schimb parerea si la 30 de ani sa renunt la tot ce faceam si sa ma apuc de altceva! Genul asta de libertate creativa cred ca m-a influentat si m-a format".

TUDOR - TIFF’s Personal TailorBogdan Mirica primeste Trofeul Transilvania pentru filmul "Caini"

TUDOR - TIFF’s Personal TailorBogdan Mirica

Unul din proiectele cele mai indragite ale TIFF, prezentat cu fast in cadrul Zilelor Filmului Romanesc,  se numeste 10 pentru Film si isi propune sa aduca in atentia publicului romanesc 10 figuri noi pe care ati avut ocazia sa le remarcati in teatru si prea putin sau chiar deloc in film. Editia a 15-a a Transilvania International Film Festival i-a avut protagonisti, in  tinute Tudor Personal Tailor, pe Andi Gherghe (actor independent), Cezar Grumazescu (Teatrul Excelsior din Bucuresti, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul de Comedie), Ciprian Scurtea (Teatrul National „Radu Stanca” din Sibiu), Cristian Rigman (Teatrul National din Cluj Napoca), Nicholas Catianis (Teatrul Odeon, ArCuB, Teatrul Excelsior din Bucuresti, Teatrul National I.L.Caragiale) si Richard Balint (Teatrul Regina Maria din Oradea).

TUDOR - TIFF’s Personal Tailor10 pentru film

Sophia Loren, o legenda a cinematografiei mondiale, a venit pentru prima data in Romania, ca invitat special al Festivalului International de Film Transilvania. Icon si sex simbol al anilor ’50 - ‘70, cu o popularitate internationala neegalata de nicio alta actrita italiana, Sophia Loren a primit Premiul pentru intreaga cariera la gala de inchidere a celei de-a 15-a editii.

Pentru a alege piesele vestimentare pentru evenimente speciale si a beneficia de consiliere gratuita, viziteaza showroom-urile Tudor Personal Tailor din Bucuresti, Cluj și Timisoara.

Citeste in continuare si despre Tudor Personal Tailor @ Cannes 2016.

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.