Tudor Personal Tailor pe covorul rosu de la Cannes

Editia prestigiosului Festival al Filmului de la Cannes a readus in prim plan filme romanesti, dar si actori romani

Pelicula "Son of Saul", cu actorul roman Levente Molnár in distributie, a castigat doua dintre trofeele importante ale celei de-a 68-a editii a Festivalului de la Cannes: Marele Premiu al Juriului si Premiul FIPRESCI, acordat de Federatia Internationala a Criticilor de Film.

Levente Molnár, actor al Teatrului Maghiar de Stat din Cluj si membru al echipei TIFF, joaca unul dintre rolurile principale in Fiul lui Saul/ Son of Saul/Saul Fia, regia Laszlo Nemes.

Levente a purtat doua tinute creatie Tudor Personal Tailor: Sacoul Harlow din colectia primavara-vara 2015 - VITRUVIAN, la conferinta de presa. Un sacou casual din lana 100% extrafina merinos, Super 130's, tesatura Holland&Sherry.

Tudor Personal Tailor pe covorul rosu de la Cannes

Descopera mai multe: http://bit.ly/TudorJacketHarlow

Pe covorul rosu de la Cannes, actorul a purtat costumul Dalton. Costum de ceremonie, din lana 100%, Super 110's, tesatura Vitale Barberis Canonico.

Tudor Personal Tailor pe covorul rosu de la Cannes

Descopera mai multe: http://bit.ly/TudorSuitDalton

„Recunosc, nici macar nu am visat vreodata sa mi se intample asta. Este o onoare. As vrea sa le multumesc celor fara de care nu s-ar fi implinit visul de a ajunge la Cannes. Multumesc pentru sprijin Institutului Cultural Roman si celor de la Tudor Personal Tailor pentru tinuta de pe covorul rosu. incerc sa savurez fiecare moment, dupa care sa-mi vad de viata si sa ma reintorc la TIFF si la cinema-ul din Manastur, pe care anul trecut am fost nevoit sa-l parasesc pentru filmari”, a adaugat Levente Molnar.

Vezi conferinta de presa si afla mai multe despre echipa din spatele peliculei "Son of Saul": http://www.festival-cannes.fr/en/theDailyArticle/61736.html

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.