The Surface Suit

Magia nanotehnologiei

Cumva ti s-a intamplat sa te prinda ploaia pe drum, intre doua intalniri? De cate ori a trebuit sa participi, dupa orele de birou, la o cina de afaceri importanta sau o seara la un cocktail de vara si ti-ai facut griji pentru costumul tau impecabil, gandindu-te ca nu va scapa neatins de ceafeaua de dimineata sau de masa de la pranz? Esti un iubitor al sporturilor de apa si visezi sa evadezi dupa o zi grea la birou, sa te relaxezi si sa te bucuri de o bine meritata pauza, facand ceea ce iti place?

Atunci, costumul Surface, un costum hidrofob, confectionat din lana fina merinos, este solutia perfecta pentru tine. Oricat de dinamic si energic ar fi stilul tau de viata, acest costum promite sa tina pasul cu tine.

Iar daca crezi ca este tipul de costum pe care l-ar purta James Bond – un costum hidrofob croit pe masura - probabil ai dreptate.

Costumul hidrofob Surface te poate face sa te simti precum agentul 007, cumva „de neatins”...cel putin de apa sau alte tipuri de lichide care ar reprezenta un potential pericol pentru costumul tau imaculat. Nu vei sari dintr-un avion, bineinteles, si nici nu vei inota cu el, dar este perfect atunci cand te prinde o ploaie pe drum sau iti versi accidental cafeaua sau vinul rosu pe el. Aceasta „super putere” este posibila datorita proprietatilor hidrofobe, de inalta performanta a fibrelor tesaturii.

Secretul sta in tipul de tesatura: materialul este tesut atat de strans, astfel incat apa se aseaza pe tesatura, prevenind absorbtia sa de catre fibrele interioare, fara sa afecteze respirabilitatea naturala a tesaturii din lana.

Astfel, lichidul se prelinge foarte usor pe suprafata materialului, iar picaturile ramase se aseaza pe suprafata sa, luand forma sferica a unei perle, care pot fi foarte usor scuturate de pe tesatura.

Tesaturile hidrofobe sunt disponibile in showroom-urile Tudor Personal Tailor intr-o varietate de culori si texturi, inclusiv in dungi sau carouri, pentru a alege exact stilul potrivit personalitatii tale. Tesaturile provin de la doi dintre cei mai mari producatori mondiali de tesaturi, dezvoltatori de materiale inovative din cele mai fine si rare fibre naturale din lume: Holland & Sherry si Dormeuil.

Alege-ti propriul tau costum Surface la comanda, pe masura ta, dintr-o varietate de tesaturi hidrofobe, cu ajutorul consilierilor vestimentari Tudor Personal Tailor, in showroom-urile noastre din Bucuresti, Timisoara si Cluj.

One thought on “The Surface Suit”

Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.