Pantofii cu constructie Goodyear Welt

Cand vine vorba despre alegerea pantofilor, in general suntem atenti la model, la materialul din care sunt realizati, la confortul pe care acestia ni-l ofera, chiar si culoarea este importanta, dar de cate ori metoda de constructie a reprezentat factorul decisiv in alegerea pe care ai luat-o?

Cea mai veche tehnica de constructie a pantofilor si totodata una dintre cele  mai elaborate si mai durabile o reprezinta constructia Goodyear Welt. Aceasta a fost inventata de catre americanul Charles Goodyear si se poate realiza atat cu ajutorul masinii de cusut care ii poarta numele, cat si manual, implicand mai multe etape.

Pantofii cu constructie Goodyear Welt

Prin aceasta tehnica, baza pantofului este cusuta de talpa: partea superioara a pantofului - montata pe calapod- si rama sunt fixate de o cusatura orizontala si invizibila numita cusatura-welt, iar talpa, care la randul ei esteformata dintr-o talpa interioara, un strat de pluta si o talpa exterioara, se va prinde de rama atat printr-o cusatura interioara care nu este vizibila, cat si printr-o cusatura exterioara, vizibila.

Acest finisaj exclusivist garanteaza durabilitatea extrema si inalta calitate a pantofilor. Datorita umpluturii de pluta din talpa, acest tip de pantof este foarte confortabil. Atentie insa la alegerea calapodului potrivit. Cel mai mare avantaj al acestei tehnici este faptul ca poti schimba de mai multe ori talpile unei perechi de pantofi fara a deteriora fetele a caror piele isi pastreaza proprietatile naturale timp indelungat. Marea majoritate a brandurilor consacrate de pantofi folosesc aceasta tehnica de constructie.

Pantofii cu constructie Goodyear Welt

Consilierii vestimentari Tudor Personal Tailor te asteapta in showroom-urile noastre din Bucuresti, Cluj si Timisoara pentru a-ti prezenta noile modele de pantofi cu talpa Goodyear Welt, care se pot achizitiona atat la marimi standard, cat si pe comanda, respectand calapodul piciorului tau.

Pantofii cu talpa Goodyear sunt disponibili si in magazinul nostru online pe www.tudor-tailor.com.

Pantofii cu constructie Goodyear Welt
Leave a Reply
Dupa expedierea acestui mesaj, compania Tudor Tailor Invest S.R.L va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Pentru mai multe informatii, consultati Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.